ai doktorri,pine?miredita shtepia. si jeni? e moret veten nga festimet apo jeni akoma te trullosur?
Abs, ai doktori yne i dashur di gje nga ka humbur? u bene dy dite qe e kerkoj, por me kot...a thua t'i kete ndodhur ndonje gje per t'u merakosur?
gurax duhet ta mbante nen kontroll se eshte pak kokekrisur doktori dhe nuk i zihet shume bese, por edhe gurax ka humbur.
ai doktorri,pine?
Nese,mos e kerko edhe dy dite te tjera sa t i dali pija![]()
Prape jane bbllokuar kanalizimetEh 2016-ta te na shkoj per se mbari lutem.....Fillimit nuk po i vije ,,ere''e kendshme....
He se beja shaka. Asnje kenge asnje valle vetem pune.jo politike ne shtepi ju lutem![]()
He se beja shaka. Asnje kenge asnje valle vetem pune.![]()
Edhe po u be? Do dali ndonje dembel.![]()
me sa kam pare une dhe mesa kam degjuar nga te tjeret doktori pi gjate gjithe vitit pervec diteve festive apo kur eshte pushim. eshte goxha trasgresiv edhe ne kete aspekt dhe pelqen te shkoje gjithnje kunder rrymes. kjo eshte edhe nje nder arsyet kryesore pse behet aq terheqes ne syte e te tjereve
me shume nuk di, sepse gjate festimeve une u shoqerova pothuajse gjate gjithe kohes me ariun anti-polar te shtepise![]()
Gjella me krip e kripa me karar.dembelizmi i tepert te atrofizon trurin dhe te dobeson energjite. no good at all :/
hahahaha sa kam qesh! Fix e njeh doktorin tone t' dashtun
Smile, doktori thote, si me pa dal prej meje kjo vajz
puuuc zemel e amel!
...eh sa me shume vite kalojne aq ma i heshtur bahet doku
Lexova dikund ikyt text;
Nje udhetar takon nje coban ne livadhin e tij. Hyjne ne bisede.
Udhtari pyet: "si do jete koha sot ? »
Cobani pergjigjet: « njashtu sic m' pelqen te jete.»
Udhetari habitet : «Ku e dini ju qe koha do jete ashtu si e doni ju? ».
Cobani e sheh qetsisht dhe pergjigjet : «Shoku im, ne pervojen qe kam ba, jo gjithmone kam marr ate qe kam dashte. Keshtu kam mesuar, te dua gjithmone ate qe me jepet. Prandaj jam i sigurte: "Koha do jete ashtu sic une e dua te jete.»
Gjithmone cfare do qe na ndodh, mvaret nga ne te shohim ne te Fat apo Fatkeqsi.![]()