Shtepia Jone

katsune

cherry blossom
miredita shtepia. si jeni? e moret veten nga festimet apo jeni akoma te trullosur? :)

Abs, ai doktori yne i dashur di gje nga ka humbur? u bene dy dite qe e kerkoj, por me kot...a thua t'i kete ndodhur ndonje gje per t'u merakosur? :(

gurax duhet ta mbante nen kontroll se eshte pak kokekrisur doktori dhe nuk i zihet shume bese, por edhe gurax ka humbur.

Balahk

Locus omnem
miredita shtepia. si jeni? e moret veten nga festimet apo jeni akoma te trullosur? :)

Abs, ai doktori yne i dashur di gje nga ka humbur? u bene dy dite qe e kerkoj, por me kot...a thua t'i kete ndodhur ndonje gje per t'u merakosur? :(

gurax duhet ta mbante nen kontroll se eshte pak kokekrisur doktori dhe nuk i zihet shume bese, por edhe gurax ka humbur.
ai doktorri,pine?
Nese,mos e kerko edhe dy dite te tjera sa t i dali pija:p

• Like
Reactions: h3o

h3o

Papirus rex
Goxha acar e ka se u ulen temperaturat e qeveria ngriti taksat. :(
Apo u merzite se do ngrihet qmimi i autobuzit? :(

katsune

cherry blossom
ai doktorri,pine?
Nese,mos e kerko edhe dy dite te tjera sa t i dali pija:p

me sa kam pare une dhe mesa kam degjuar nga te tjeret doktori pi gjate gjithe vitit pervec diteve festive apo kur eshte pushim. eshte goxha trasgresiv edhe ne kete aspekt dhe pelqen te shkoje gjithnje kunder rrymes. kjo eshte edhe nje nder arsyet kryesore pse behet aq terheqes ne syte e te tjereve :cool:

me shume nuk di, sepse gjate festimeve une u shoqerova pothuajse gjate gjithe kohes me ariun anti-polar te shtepise :p

abs

nuk e di...
me sa kam pare une dhe mesa kam degjuar nga te tjeret doktori pi gjate gjithe vitit pervec diteve festive apo kur eshte pushim. eshte goxha trasgresiv edhe ne kete aspekt dhe pelqen te shkoje gjithnje kunder rrymes. kjo eshte edhe nje nder arsyet kryesore pse behet aq terheqes ne syte e te tjereve :cool:

me shume nuk di, sepse gjate festimeve une u shoqerova pothuajse gjate gjithe kohes me ariun anti-polar te shtepise :p

hahahaha sa kam qesh! Fix e njeh doktorin tone t' dashtun :p
Smile :engjell:, doktori thote, si me pa dal prej meje kjo vajz :wub: puuuc zemel e amel!

...eh sa me shume vite kalojne aq ma i heshtur bahet doku :D

Lexova dikund ikyt text;
Nje udhetar takon nje coban ne livadhin e tij. Hyjne ne bisede.
Udhtari pyet: "si do jete koha sot ? »
Cobani pergjigjet: « njashtu sic m' pelqen te jete.»
Udhetari habitet : «Ku e dini ju qe koha do jete ashtu si e doni ju? ».
Cobani e sheh qetsisht dhe pergjigjet : «Shoku im, ne pervojen qe kam ba, jo gjithmone kam marr ate qe kam dashte. Keshtu kam mesuar, te dua gjithmone ate qe me jepet. Prandaj jam i sigurte: "Koha do jete ashtu sic une e dua te jete.»
Gjithmone cfare do qe na ndodh, mvaret nga ne te shohim ne te Fat apo Fatkeqsi. :)

Last edited:

abs

nuk e di...
po, jam tuj u ba gati me fillu vitin medemek neser :kerce:

imagjino ta kena shpin ishtu si ky salloni ky kcejn kto dy :skip:

katsune

cherry blossom
hahahaha sa kam qesh! Fix e njeh doktorin tone t' dashtun :p
Smile :engjell:, doktori thote, si me pa dal prej meje kjo vajz :wub: puuuc zemel e amel!

...eh sa me shume vite kalojne aq ma i heshtur bahet doku :D

Lexova dikund ikyt text;
Nje udhetar takon nje coban ne livadhin e tij. Hyjne ne bisede.
Udhtari pyet: "si do jete koha sot ? »
Cobani pergjigjet: « njashtu sic m' pelqen te jete.»
Udhetari habitet : «Ku e dini ju qe koha do jete ashtu si e doni ju? ».
Cobani e sheh qetsisht dhe pergjigjet : «Shoku im, ne pervojen qe kam ba, jo gjithmone kam marr ate qe kam dashte. Keshtu kam mesuar, te dua gjithmone ate qe me jepet. Prandaj jam i sigurte: "Koha do jete ashtu sic une e dua te jete.»
Gjithmone cfare do qe na ndodh, mvaret nga ne te shohim ne te Fat apo Fatkeqsi. :)

perqafime abs :engjell:

po kot nuk thote populli, me thuaj me ke rri te te them cili je. ja keshtu dhe puna ime me doktorin :p

u be per mall tani :(

gurax

Pan ignoramus
Pse, ka humbur doktori? Po ketu ishte, te pakten deri ne daten 31.. Duhet te jete trembur apo shokuar. Por cfare mund ta trembe apo shokoje doktorin? Po ariu anti-polar, di gje? Mund te na duhet te kontrollojme nje here ne bodrum, por mua s'ma mban te shkoj vetem atje. :kafka:

katsune

cherry blossom
dje me erdhi nje foto ne telefon nga nje numer anonim. u shokova kur e pashe, po e sjell ketu ta shihni dhe ju, e gjykoni vete me pas.

orangotango.jpg

doktori ka pesuar nje transformim te frikshem brenda pak diteve, ka kaluar ne obezitet te grades se 3-te dhe barku gati sa nuk po i plas. edhe floket i kane rene te shkretit. te gjithe e dime sa narcizist eshte doktori dhe nuk do pranonte te shfaqej kurre ne kete gjendje para te tjereve. sic mund te dalloni nga tufa me selino dhe perimet e tjera ne pjaten mbi dysheme ka filluar nje diete te forte :D por ariu anti-polar qe here pas here zbret ne bodrume per t'i bere shoqeri thote qe e ka kapluar rende depresioni :eek:

as une nuk kam ndermend te zbres aty sepse gjate nates degjohen disa ulerima te cuditshme dhe te frikshme. pastaj nuk kam besim tek dragojte qe sillen perreth shtepise, s'di pse por asnjehere s'me kane pelqyer ata :mask:

apo nuk me ka zene dhe gripi sot, e me duhet te qendroj vetem ne dhomat e siperme gjate dites kur te tjeret jane jashte. :ndihme: