Zonat e Argëtimit

 1. Koktej Diskutimesh

  Kerkuat shume dhe akoma nuk jeni shprehur diku??? Me siguri ketu keni per te gjetur dicka, freskohuni pak dhe nisuni perseri.
  Tema:
  764
  Mesazhe:
  88,254
  E fundit: Cilin vend te huaj preferoni??? Artin, 22 May 2018 at 11:46
  RSS
 2. Moda

  Tema:
  138
  Mesazhe:
  4,638
  E fundit: Femrat më të bukura në botë Airbourne, 19 May 2018 at 08:37
  RSS
 3. Humor, Video e foto per te qeshur

  Video, barcaleta, Grimca humoristike, vjersha për të qeshur, pjesë komedish, barcaleta... Shkurt fare: na bëni të qeshim!
  Tema:
  434
  Mesazhe:
  18,025
  E fundit: Barsaletat E Vitit 2003-2015 Johana, 23 Apr 2018
  RSS
 4. Thashetheme, etj. etj.

  O burra të shpikim sa më shumë, të përgojojmë, të thashethemojmë...ça rracë e poshtër!
  Tema:
  901
  Mesazhe:
  252,664
  E fundit: Re: mendime casti Airbourne, 19 May 2018 at 09:06
  RSS
 5. Eros

  Forum ku diskutohet gjithcka e shendetshme dhe e zakonshme per seksualitetin e njeriut.
  Tema:
  347
  Mesazhe:
  21,148
  E fundit: Keshilla sexuale. Eléonoré, 5 May 2018
  RSS