6802 Members
70 Forums
17351 Topics
974258 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
|
|
|
#962760 - 06/11/07 05:07 AM
Re: Ditari i neteve te vona ne Af
[Re: DAHLIA]
|
ErSI
eLektron I zgidHur
anetar aktiv
Registered: 11/03/02
Loc: okSIdEntI
|
Mendoj se nuk ka gje me clodhese se kur i kthehesh krevatit tend pas nje udhetimi te gjate ...
|
|
|
|
|
|
#962830 - 06/11/07 09:08 AM
[Re: pinkparadise]
|
Shea
all weather
anetar aktiv
Registered: 12/23/06
Loc: New York
|
Njerezit jane te vetmuar, pasi krijojne "mure" ne vend te "urave"
Komunikimi eshte me shume se fjale. Fjalet thjesht tregojne drejtimin per tek komunikimi- nuk perbejne kuptim ne vetvete. Te komunikosh vertet me dike, duhet ti lejosh vehtes, thjesht per nje moment, te behesh ai person. Kur kjo gje ndodh, ne shohim pertej maskes qe cdokush vendos per te fshehur ndjenjat e verteta.
Kur ne perkushtrojme kohen per te pare/kuptuar te tjeret, ndoshta ne mund te zbulojme qe ata ndihen te vetmuar, te frikesuar, te ndjeshem dhe e kane teper te nevojshme per tu kuptuar nga te tjeret. Kur ne shikojme pertej reagimit te drejperdrejte te veprime te tyre te jashtme, dhe perqendrohemi te shikojme brenda tyre, eshte shume me e thjeshte te krijosh, mbash nje shoqeri per nje kohe te gjate.
...well- po bie shi. E kur kjo ndodh koha ndalon. Nuk egziston gje tjeter pervecse atyre pikave qe egersisht dhe furishem dashurojne trupin tim. Me pelqen shiu per kete arsye. Me duhet te dal.
|
|
|
|
#963388 - 06/13/07 07:01 AM
[Re: LiPS]
|
DoIores
anetar aktiv
Registered: 11/03/02
|
Gjume pa endrra te frikshem ku paske qene me perpara!?...o perendi sa te paskam pritur.....kam frike shplodhja e tepert do me budallallepsi
|
|
|
|
|
|
#963450 - 06/13/07 07:59 PM
[Re: I]
|
Lubardhi
Elusive
anetar aktiv
Registered: 02/23/04
Loc: N41°19'13" E19°47'29"
|
Gjumi eshte humbje kohe mer Scorpion!
Gjith gjenite e botes kan pas flejt maksimumi nga 3 or n'dit...
|
|
|
|
|
|
#963610 - 06/14/07 06:07 AM
[Re: SHIRAZ]
|
Nisii
anetar aktiv
Registered: 11/06/06
Loc: otnorot
|
U zgjua me sy te skuqur ..te lodhur .. pak scared /confused ..... endrra e cuditshme i mbeti ne mendje tere dites.. duart ja kish lidhur dhe e shikonte duke qeshur ..i zgidhte .. ja lidhte prape .. i zgidhte dhe me gjithe forcen e e vete mundohej te largohej ..por nuk mundej .. ja kishte lidhur duart fort ..e shikonte si me ngerdheshje dhe i thoshte .. ske ku shkon .. KETUUU ... ajo e shihte me inat .. kerciste dhembet tere inat dhe nga syte i dilnin lote .. SDUA .. do iki do tja dal dhe kete here si gjithmone .. po jo pra te kam mberthyer keq ske ku shkon i thoshte .... ajo nuk ishte mesuar keshtu .. nuk i pelqenin keto gjera .. po cdo nga une ? une ste kerkova ta beje kete gje per mua ? un ste kerkova te urreje te tjeret? un ste thashe te zihesh me te tjeret ? per mua e benke kshu? po nuk dua ta besh sta kerkova .. kupton apo jo ? .. e shikonte tere ironi dhe qeshte me te ..mbylle gojen se po te .. filluan kercenimet ..ajo e shikonte me habi .. po nga i vjen gjithe kjo urrejtje xhanem ? c'eshte ky njeri ? ... njeri me fiksime .. te iki sa me pare nga ketu .. POR SI ? ......
.. me mire mos flesh fare se sa te shohesh endrra ...
|
|
|
|
|
|
#963665 - 06/14/07 03:48 PM
[Re: LiPS]
|
Lubardhi
Elusive
anetar aktiv
Registered: 02/23/04
Loc: N41°19'13" E19°47'29"
|
Mos u qani o njerez!
Syte e mi jane te kuq si gjaku i fresket, e mpire mendja ime ne hapesiren e dhomes lebetitet, te lodhura kembet nga ecejaket e pafund...
E megjithate une nuk fjeta, as sonte nuk do fle, as neser...
"Dikush duhet te rrije zgjuar" - ka thene Kafka ...
|
|
|
|
|
|
Moderator: Dirty Magic, JeanPaul
|
|