2 registered
(2strong, 1 invisible)
and 54 anonymous users online.
|
|
6802 Members
70 Forums
17321 Topics
964911 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
|
|
|
#9065 - 02/22/03 11:11 AM
PSE MESHKUJT NUK DĖGJOJNĖ ASNJĖHERĖ?
|
REA
anetar i AF
Registered: 11/03/02
Loc: talja
|
Duke lexuar nje revist ne internet u ndesha me nje artikull ku thuhet:
-Femrat gati asnjėherė nuk janė direkte kur i shprehin ndjenjat e tyre, por gjatė kėsaj, kėrkesa e saj dallohet ngase ėshtė e potencuar pak mė shumė se fjalėt tjera qė janė kode tė fshehta! Sikur ne meshkujt tė kuptonim se si tė thehet ky kod i fshehur, me siguri pėrqindja e ndarjeve do zvogėlohej nė mėnyrė drastike...
ku ne te vertet meshkujt jan tė mrekullueshėm pėr t'i injoruar gjėrat qė nuk duam t'i dėgjojmė . Sa here qe kerkohet per te folur per nje argument qe ka lidhje jasht shakave ata thjeshtė edhe kur shikojne nė sy, nuk dėgjojnė aspak kur flitet per diēka! Pra fjalėt nė njėrin vesh hyjnė - nė tjetrin dalin! Dhe pastaj thojn qe jan femrat e komplikuara.
|
|
|
|
#9067 - 02/22/03 03:43 PM
Re: PSE MESHKUJT NUK DĖGJOJNĖ ASNJĖHERĖ?
|
monster
anetar
Registered: 12/13/02
|
O Rea nuk jane te gjithe meshkujt njesoj sic nuk jane edhe te gjitha femrat. Une nuk jame :thumbsup: Ti nuk je Po te tjeret jane !!!!!! :smash:
|
|
|
|
|
|
#9073 - 03/18/03 06:28 PM
|
Ela_001
anetar aktiv
Registered: 12/18/02
Loc: Being and Nothingness
|
Po bere gerr gerr gjith kohes nuk degjojn, edhe une qe jam femer nuk duroj dot. Do gjetur metoda/menyra dhe cdo gje me karar. Pastaj nese perseri nuk te degjon move on with your life.
|
|
|
|
|
#9076 - 03/18/03 09:14 PM
|
Lulja_e_Majit
anetar i AF
Loc: As ne toke, as ne qiell
|
[QUOTE]Fillimisht postuar nga REA: [qb] Duke lexuar nje revist ne internet u ndesha me nje artikull ku thuhet:
-Femrat gati asnjėherė nuk janė direkte kur i shprehin ndjenjat e tyre, por gjatė kėsaj, kėrkesa e saj dallohet ngase ėshtė e potencuar pak mė shumė se fjalėt tjera qė janė kode tė fshehta! Sikur ne meshkujt tė kuptonim se si tė thehet ky kod i fshehur, me siguri pėrqindja e ndarjeve do zvogėlohej nė mėnyrė drastike...
ku ne te vertet meshkujt jan tė mrekullueshėm pėr t'i injoruar gjėrat qė nuk duam t'i dėgjojmė . Sa here qe kerkohet per te folur per nje argument qe ka lidhje jasht shakave ata thjeshtė edhe kur shikojne nė sy, nuk dėgjojnė aspak kur flitet per diēka! Pra fjalėt nė njėrin vesh hyjnė - nė tjetrin dalin! Dhe pastaj thojn qe jan femrat e komplikuara. [/qb][/QUOTE]REA,
kjo revista ime thote, kuote:
"Ju menduat qe djemte nuk ju degjojne ....HA! E verteta ashte, neve i veme shume rendesi menyres tuaj te te folurit" thote Dan 27
keshtu qe une mendoj se mvaret, se kam une disa shoqe qe flasin shpejt, muhabete kot pa fe rendesije edhe ta perserisin te njejten histori nga 10-20 here. Edhe hajde e veni faj atij mashkulli qe eshte me te.....
|
|
|
|
#9077 - 03/18/03 11:28 PM
|
Futbollisti
anetar aktiv
Loc: Diku...
|
PSE MESHKUJT NUK DĖGJOJNĖ ASNJĖHERĖ?
Hmmm, ca the e dashur?
Mbase sepse jemi te ndryshem. Femra ka menyren e saj te komunikimit burri te tijen. Femra psh ka zakon te flasi per shume gjera, shume here vetem per deshiren per te folur, kurse mashkulli perkundrazi, mundohet direkte ti vej fundin bisedes duke dhene zgjedhje per problemet qe femra ngre. Kjo eshte vetem nje hallke, sepse midis karakterit te gruas dhe mashkullit ka plot ndryshime qe sjellin ne keto gjera.
Sido qe te jete, mundohuni te kuptoni karakterin e partenerit tuaj, do ju ndihmoje ne menyren e komunikimit. Une
|
|
|
|
|
|
#9078 - 03/19/03 01:28 AM
|
Nushi
anetar aktiv
|
Rea, ska rendesi mashkull a femer, ai njeri qe do te te degjoj do i hapi dhe veshet dhe syte... Menefregistet e tjere qe i fluturon mendja diku tjeter sado ti kushtosh ligjerata te shumta do shkoj rruga varg nga njeri vesh ne tjetrin dhe si perfundim ska te bej shume me sexet mashkull ose femer por me njeriun.... Fatkeqesisht kohet e fundit po dal ne te njejtin rezultat me dike te afert dhe cuditerisht eshte mashkull dhe ai por sme shtyn te mendoj se te gjithe meshkujt jane te tille.... Nejse, ceshtje kendveshtrimesh....
|
|
|
|
|
|
#9079 - 03/20/03 12:53 AM
|
iLiRjANi
anetar
Registered: 03/06/03
|
E gjeta!!!!!!!!!!!!!!!! mosssssssssssssssssssssssssssss prap nuk e mbajta dot!!!! hej ai nuk iteresohet fare per ty dhe pike.... se po te ish ndryshe nuk do linte dy gur bash derisa te gjente anen per xhdo tem!!!!!!!!!
KESHILL SHOQERORE!!!NDERO PARTNER!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#9080 - 03/20/03 04:14 AM
|
Anonymous
Anonymous
Unregistered
|
para se ta nderrosh merzisja iher mire e mire pastaja nej sic te tha ilirjani
|
|
|
|
|
|
#9081 - 03/26/03 04:43 PM
|
Flete_Dragoi
anetar i AF
Loc: MA, SHBA
|
mashkujt ndigjojne, por varet te ZANI. ne frekuence te duhun carmatosesh krejt....
|
|
|
|
|
|
#9082 - 03/27/03 05:18 AM
|
STuD
anetar i ri
Registered: 11/11/02
Loc: philadelphia
|
MESHKUJT DEGJOJNE, ESHTE NE DOREN TENDE QE TA BESH MASHKULLIN TE TE DEGJOJE OSE TE TE INJOROJE.
|
|
|
|
Moderator: HELEN OF TROY, BAB_LYMI, FloBo
|
|