0 registered
and 39 anonymous users online.
|
|
6802 Members
70 Forums
17321 Topics
964911 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
|
|
|
#900770 - 10/16/06 02:02 PM
Re: RAMA-OLLDASHI beteja kryeqytetit
[Re: SeXxXx_oN_SaXxXx]
|
EBM
anetar aktiv
Registered: 06/06/05
Loc: Tirane
|
Di gje se eshte e shitur kjo ndeshje?
|
|
|
|
|
|
#900771 - 10/16/06 10:02 PM
[Re: EBM]
|
-
anetar aktiv
Registered: 01/31/03
|
Me duket se po e silurojne olldelen nga qeveria
Me sa mbaj mend Ngjela u detyrua te linte edhe postin ne parlament sapo shpalli kandidaturen (eshte pak absurde ne fakt)
Mbase tani kuptohet me qarte loja e ministrise se brendshme ne skandalin e certifikatave pa elemente sigurie ne tirane.
|
|
|
|
|
|
#900774 - 10/17/06 09:46 AM
[Re: Kondrapedali]
|
policia
anetar i AF
Registered: 07/14/06
Loc: tirane
|
Citim:
Bir bir. Tirona shkret sa posht ka ra. Duhet me zgjedh mes nji idioti e nji gangsteri t'ri
ne fakt ti ke te drejte kur i thua gangster, sepse vetem me nje kurajo te tille mund te kapje kokat e bandave me te frikshme ne europe...
|
|
|
|
|
|
#900776 - 10/17/06 10:29 AM
[Re: Ujku81]
|
Lubardhi
Elusive
anetar aktiv
Registered: 02/23/04
Loc: N41°19'13" E19°47'29"
|
Interesant ky Dashi! Ta pjekim ne hell...
|
|
|
|
|
|
#900777 - 10/17/06 10:57 AM
|
policia
anetar i AF
|
Citim:
Bandat me te frikshme ne Evrope nga i gjete ti xhanem. Pastaj kokat nuk i kapi Olldashi, Aldo Bare u kap ne Turqi, Lul Berisha ne Maqedoni. Nuk diskutohet qe Olldashi ka qene nga ministrat me te suksesshem te PD-se, por mjaft me keto superlativa.
me vjen te qesh kur flisni si diletant... e di cfare ka bere ky aldo bare apoj jo dhe si nje nder bandat me te frikshme ne europe nuk e kam cilesuar une por vendet e rajonit i dashur ujk. dhe sa per turqine e maqedonine, mos fol kur nuk ke informacion, se ti nuk e ke fare idene se si funksonon... turqia e maqedonia nga ana e tyre le ta kishin kapur keto 8 vjet, ose lul berishen ta kishin kapur para 2 vjetesh kur shetiste lirshem neper durres. por ishte bashkepunimi vullneti i atij gangsterit dhe informacionet qe i conte nga tirana qe u be e mundur kapja e tyre...
|
|
|
|
|
|
#900778 - 10/17/06 11:44 AM
[Re: policia]
|
-
anetar aktiv
Registered: 01/31/03
|
Citim:
Me sa mbaj mend Ngjela u detyrua te linte edhe postin ne parlament sapo shpalli kandidaturen (eshte pak absurde ne fakt) kam nje pyetje per ty? sa merr vesh nga ligjet ti? kjo nuk eshte me deshire te njerit apo tjetrit por eshte me ligj. ai qe do kandidoje per kryetar bashkie do largohet nga posti i ministrit, nese eshte minister. dhe do largohet nga mandati i deputetit nese eshte i tille dhe kjo nuk eshte me deshire...
Nga ligjet marr vesh shume pak ose aspak.
Gjithsesi, edhe gomari e di qe ngjela nuk e la postin ne parlament nga qefi por sepse e detyroi ligji. Dhe pikerisht per kete arsye mendoj se olldashin po kerkojne ta silurojne nga ministria (sepse duhet te jape doreheqjen pra) dhe sinqerisht kam pershtypjen se te pakten nje gje te mire po e sillkan keto zgjedhje - nuk eshte e udhes qe ne ministrine e rendit te kemi nje nga ata cunat e mamase qe e mbajne "te fortet" per zar (dhe fluturojne me pras ne b... duke u ngrehur si gjela me shume se Bushi).
Fakti qe per te kandiduar ne bashki ligji i detyron parlamentaret te japin doreheqjen vazhdon te me duket nje absurditet!!!!!!!! Normale do te ishte qe ky detyrim te egzitonte ne momentin kur pranojne detyren e re pasi shpallen fitues te zgjedhjeve.
|
|
|
|
|
|
#900779 - 10/17/06 11:59 AM
[Re: -]
|
policia
anetar i AF
|
Citim:
Citim:
Me sa mbaj mend Ngjela u detyrua te linte edhe postin ne parlament sapo shpalli kandidaturen (eshte pak absurde ne fakt) kam nje pyetje per ty? sa merr vesh nga ligjet ti? kjo nuk eshte me deshire te njerit apo tjetrit por eshte me ligj. ai qe do kandidoje per kryetar bashkie do largohet nga posti i ministrit, nese eshte minister. dhe do largohet nga mandati i deputetit nese eshte i tille dhe kjo nuk eshte me deshire...
Nga ligjet marr vesh shume pak ose aspak.
Gjithsesi, edhe gomari e di qe ngjela nuk e la postin ne parlament nga qefi por sepse e detyroi ligji. Dhe pikerisht per kete arsye mendoj se olldashin po kerkojne ta silurojne nga ministria (sepse duhet te jape doreheqjen pra) dhe sinqerisht kam pershtypjen se te pakten nje gje te mire po e sillkan keto zgjedhje - nuk eshte e udhes qe ne ministrine e rendit te kemi nje nga ata cunat e mamase qe e mbajne "te fortet" per zar (dhe fluturojne me pras ne b... duke u ngrehur si gjela me shume se Bushi).
Fakti qe per te kandiduar ne bashki ligji i detyron parlamentaret te japin doreheqjen vazhdon te me duket nje absurditet!!!!!!!! Normale do te ishte qe ky detyrim te egzitonte ne momentin kur pranojne detyren e re pasi shpallen fitues te zgjedhjeve.
a mund ta di nga e ke marre ti kete informacion? kush tha qe olldashit duan ti bejne dalje? pastaj ti duhet te dish nje gje qe kete e vendos olldashi nese e pranon ose jo kandidaturen. nese olldashi nuk nuk pranon, nuk e con njeri me zor... tani kam edhe nje sqarim te vogel, olldashi ka deklaruar se do kandidoje nese kanndidon Rama, keshtu qe nuk i dihet, nese Rama nuk kandidon, edhe olldashi rrezik nuk e pranon me kandidat tjeter...
|
|
|
|
|
|
#900781 - 10/17/06 02:47 PM
|
Ujku81
anetar aktiv
Registered: 11/04/02
Loc: Tirane
|
Citim:
Citim:
Bandat me te frikshme ne Evrope nga i gjete ti xhanem. Pastaj kokat nuk i kapi Olldashi, Aldo Bare u kap ne Turqi, Lul Berisha ne Maqedoni. Nuk diskutohet qe Olldashi ka qene nga ministrat me te suksesshem te PD-se, por mjaft me keto superlativa.
me vjen te qesh kur flisni si diletant... e di cfare ka bere ky aldo bare apoj jo dhe si nje nder bandat me te frikshme ne europe nuk e kam cilesuar une por vendet e rajonit i dashur ujk. dhe sa per turqine e maqedonine, mos fol kur nuk ke informacion, se ti nuk e ke fare idene se si funksonon... turqia e maqedonia nga ana e tyre le ta kishin kapur keto 8 vjet, ose lul berishen ta kishin kapur para 2 vjetesh kur shetiste lirshem neper durres. por ishte bashkepunimi vullneti i atij gangsterit dhe informacionet qe i conte nga tirana qe u be e mundur kapja e tyre...
O police, se kush eshte Aldo Bare dhe cfare ka bere e di mire, se jam rrit ne ate lagje. Dhe qe u be ai kriminel (dhe ca nga ata qe ishin ne bande) me eshte duk habi se nuk u njifshin si njerez kriminele ose kontigjent para 97. Qe ajo bande kishte prapavije politike une kete e besoj, dhe normale qe kur erdhi PD ne pushtet do ti hiqte qafe. Olldashi ka bere detyren dhe e ka bere mire, por nuk ka pse te egzagjerohet. Meqe ra fjala, pse nuk jane ekstraduar akoma kta tipat?!?!
|
|
|
|
#900782 - 10/17/06 03:20 PM
[Re: Kondrapedali]
|
policia
anetar i AF
|
Citim:
Citim:
Citim:
Bir bir. Tirona shkret sa posht ka ra. Duhet me zgjedh mes nji idioti e nji gangsteri t'ri
ne fakt ti ke te drejte kur i thua gangster, sepse vetem me nje kurajo te tille mund te kapje kokat e bandave me te frikshme ne europe...
Po pate lidhje personale diskutimi s'vlen. Pėrndryshe, vazhdo rrugėn se s'marr menien e tė tjerve pėr dikė qė njoh.
ky eshte diskutim shume i ulet, por po te kthej pergjigje. une lidhje personale me te nuk kam, nuk kam nevoje per lidhje te tilla per te pare punen e tij. mua nuk me duhet se si e njeh ti, se ti mund ta njohesh edhe si gangsterin e lagjes, por une e njoh si minister, te tjerat nuk me duhen
|
|
|
|
|
|
#900783 - 10/17/06 03:24 PM
|
Lubardhi
Elusive
anetar aktiv
|
Ej po sikur do konkuronte Basha per kryetar bashkie?
|
|
|
|
|
|
#900784 - 10/17/06 03:32 PM
|
policia
anetar i AF
|
Citim:
Citim:
Citim:
O police, se kush eshte Aldo Bare dhe cfare ka bere e di mire, se jam rrit ne ate lagje. Dhe qe u be ai kriminel (dhe ca nga ata qe ishin ne bande) me eshte duk habi se nuk u njifshin si njerez kriminele ose kontigjent para 97. Qe ajo bande kishte prapavije politike une kete e besoj, dhe normale qe kur erdhi PD ne pushtet do ti hiqte qafe. Olldashi ka bere detyren dhe e ka bere mire, por nuk ka pse te egzagjerohet. Meqe ra fjala, pse nuk jane ekstraduar akoma kta tipat?!?!
ne fakt me sa di une ka shume shtete qe e kerkojne ta ekstradojne nder ta edhe italia me duket. tani ai eshte ne proces gjyqesor ka mbaruar shkallen e pare dhe tani eshte ne shkallen e dyte. tjesht jane procedura gjyqesore qe turqia te vendosi se i takon shtetit shqiptar ta ekstradoje. ti je nga lushnja? une i njoh te gjithe prokuroret e Lushnjes pasi kemi bashkepunuar ngushte me informacione nje fare kohe...
|
|
|
|
|
|
#900786 - 10/17/06 03:49 PM
|
Lubardhi
Elusive
anetar aktiv
|
Upsss sa i rrepte 
Qe kane per tu sha, kane per tu sha si dreqi.
|
|
|
|
|
|
Moderator: Glamdring
|
|