2 registered
(2 invisible)
and 50 anonymous users online.
|
|
6802 Members
70 Forums
17321 Topics
964911 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
|
|
|
#769761 - 10/28/05 04:27 PM
Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]
|
Leooo
anetar i ri
Registered: 10/28/05
|
Të gjithë ju e njihni lojën më të popullarizuar në Kosovë, Counter-Strike-in ose "Kanter-in"! Verzioni më i ri i Counter-Strike-it nuk është verzioni 1.5, apo 1.6, por është verzioni "source". Per atë quhet loja tani "Counter-Strike: Source".
Firma e Counter-Strike-it i publikon lojerat me nje program, i quajtur "Steam". Dmth per te luajtur kanterin duhet te shkarkohen programi steam, te jipet numri serik origjinal dhe te downloadohet loja. Pak veshtire per neve ne kosove me gjete ndonje numer serik qe eshte i vlefshem, apo jo?
Sidoqofte, une e kam krijuar nje grup (digjitalzone) me te cilin ja kemi thy mbrojten steam-it dhe e kemi krijuar nje verzion te ri te kanter, nje verzion i cili nuk ka nevoje per ndonje numerik serik ose per ndonje program, si psh steam:
Ky verzion qe e kam publikuar eshte shkarkuar me se paku 7000 ose 8000 here. Eshte popullarizuar aq shume, sa qe sot e pash me nje sajt spanjoll, ku mundeni ta shkarkoni:
http://www.alkon.com.ar/archivos.php?id=43#
Per ta nevojitet nje llogari. Username-i dhe Fjalekalimi jane: leecher
Tani planifikoj ta publikoj verzionin shqip e counter-strike-it. Thuaj se eshte gadi, mirepo ka nevoje edhe per disa korigjime dhe permiresime.
Cfare mendoni ju per kete arritje internacionale te nje djali 18-vjecar?
|
|
|
|
|
|
#769762 - 10/30/05 10:19 PM
Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]
[Re: Leooo]
|
a1
anetar i AF
Registered: 10/24/04
Loc: Athens
|
dmth edhe ti po punon ne menyre ilegale !?  Ndonje arritje shume e madhe nuk eshte , po nejse te uroj sa me shume thyerje kodesh
|
|
|
|
|
|
#769764 - 10/31/05 01:40 PM
[Re: GuJack20]
|
ermali86
anetar
Registered: 10/23/05
|
patcher dhe menyra per te crackuar ka shume megjithate na e jepni njehere linkun e ketij crackut tuaj qe ti hedhim nje sy source kodit dhe te shohim ndryshimin qe ka nga te tjeret se te them te drejten une counter strike source e kam gjetur te crackuar qe para 8 muajsh ose me shume. Megjithate ju lumshin duart.
|
|
|
|
|
|
#769768 - 11/03/05 12:12 AM
[Re: GuJack20]
|
FAStT
anetar i ri
Registered: 11/03/05
|
...30 dollare eshte dreqi..perderisa ke lek te blesh nje kompjuter qe perballon CS:Source, atehere ke dhe 29.95.
|
|
|
|
#769769 - 11/03/05 12:26 AM
[Re: FAStT]
|
caretaker2
anetar
Registered: 09/03/05
|
te lumte, Leooo. Pavaresisht se dhe te tjere mund ta kene krakuar, nje version shqip i lojes do ishte goxha arritje. na lajmero sapo ta kesh gati.
|
|
|
|
|
|
#769772 - 11/27/05 09:38 PM
|
a1
anetar i AF
|
Citim:
nuk eshte ndonje arritje e madhe. kurrsesi! po sidqofte, eshte kenaqesi me pa ne cd-shopa verzionin tim me kopertina qe i kam bere une....
Tani ja fute kot me duket  Si do shohesh ti versionin tend ne cd-shopa kur eshte dicka ilegale e krakuar e jo i ndertuar Apo e kishe fjalen per cd-shopat ilegal qe gjenden 2 metro nen toke  Nejse suksese
|
|
|
|
|
|
#769775 - 12/14/05 01:31 PM
|
albania_phone
anetar i ri
Registered: 12/13/05
Loc: DURRES
|
leo vetem bravo mund te te themi !
|
|
|
|
|
|
#769776 - 12/14/05 01:59 PM
|
a1
anetar i AF
|
Citim:
Shiptaret kane vec ni lloje te cd-shopave. 

Nuk kam shkarkuar ndonjehere loje nga interneti ama kete do ta provoj njehere
|
|
|
|
|
|
#769777 - 12/15/05 08:12 PM
[Re: a1]
|
eL Pais
shqiptar
anetar aktiv
Registered: 12/07/04
Loc: Majtas
|
di ndonjeri ku mund ta shkarkoj setu-up-in falas ?
|
|
|
|
|
|
#769778 - 12/16/05 10:28 AM
[Re: eL Pais]
|
albania_phone
anetar i ri
Registered: 12/13/05
Loc: DURRES
|
Perkthimi mu duk mire ! Dhe ke bere nje pune per tu lavderuar. Doja te dija nuk egzistonte ndonje mundesi qe te perkthehej dhe e folura (zerat) ne shqip ? Sepse dikur kam pare ne nje version te vjeter conter strike te perkthyer ne shqip. Gjithsesi urime per punen e bere !
|
|
|
|
|
|
#769779 - 12/17/05 02:15 PM
[Re: albania_phone]
|
Leooo
anetar i ri
Registered: 10/28/05
|
Citim:
Perkthimi mu duk mire ! Dhe ke bere nje pune per tu lavderuar. Doja te dija nuk egzistonte ndonje mundesi qe te perkthehej dhe e folura (zerat) ne shqip ? Sepse dikur kam pare ne nje version te vjeter conter strike te perkthyer ne shqip. Gjithsesi urime per punen e bere !
Egziston mundesia per ta perkthyer edhe zërin, por masi e kam ndermend me shku per disa dite ne Prishtine, po planifikoj me marr me veti Counter-Strike-in e vjeter shqip prej atyhit dhe me ja marr zerin. Nuk po m'kujtohet saktesisht a ka qene zeri i perkthyer ne shqip, nese jo, atehere do ta perkthej vet ose me nje shok dhe do ta publikojme perseri si nje "Albanian Language Patch for CS:Source".
Nese ke ndonje propozim permiresimi te perkthimit me informo, keshtu qe ta optimizojme sa me teper perkthimin, sepse eshte pak veshtire me testu krejt perkthimin vet. Me nevojitet ndihma juaj.
|
|
|
|
|
|
#769780 - 12/17/05 03:13 PM
|
eL Pais
shqiptar