Who's Online
2 registered (2 invisible) and 50 anonymous users online.
Newest Members
ari poetry, HArD_dAnCe, WebShqip, KOD, Xhena
6802 Registered Users
November
Su M Tu W Th F Sa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Shout Box

Top Posters
18734
pinkparadise
15195
Kondrapedali
13804
I
13655
TEDI
13076
USA
Forum Stats
6802 Members
70 Forums
17321 Topics
964911 Posts

Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
Faqet e fundit
»Chat.al
»Arkiva Mediatike - Infoarkiv
»virtualbania
Page 1 of 3 123>
Topic Options
Rate This Topic
#769761 - 10/28/05 04:27 PM Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe]
Leooo Offline
anetar i ri

Registered: 10/28/05
Të gjithë ju e njihni lojën më të popullarizuar në Kosovë, Counter-Strike-in ose "Kanter-in"! Verzioni më i ri i Counter-Strike-it nuk është verzioni 1.5, apo 1.6, por është verzioni "source". Per atë quhet loja tani "Counter-Strike: Source".

Firma e Counter-Strike-it i publikon lojerat me nje program, i quajtur "Steam". Dmth per te luajtur kanterin duhet te shkarkohen programi steam, te jipet numri serik origjinal dhe te downloadohet loja. Pak veshtire per neve ne kosove me gjete ndonje numer serik qe eshte i vlefshem, apo jo?

Sidoqofte, une e kam krijuar nje grup (digjitalzone) me te cilin ja kemi thy mbrojten steam-it dhe e kemi krijuar nje verzion te ri te kanter, nje verzion i cili nuk ka nevoje per ndonje numerik serik ose per ndonje program, si psh steam:

Ky verzion qe e kam publikuar eshte shkarkuar me se paku 7000 ose 8000 here. Eshte popullarizuar aq shume, sa qe sot e pash me nje sajt spanjoll, ku mundeni ta shkarkoni:

http://www.alkon.com.ar/archivos.php?id=43#

Per ta nevojitet nje llogari. Username-i dhe Fjalekalimi jane: leecher

Tani planifikoj ta publikoj verzionin shqip e counter-strike-it. Thuaj se eshte gadi, mirepo ka nevoje edhe per disa korigjime dhe permiresime.

Cfare mendoni ju per kete arritje internacionale te nje djali 18-vjecar?

#769762 - 10/30/05 10:19 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
a1 Offline
anetar i AF

Registered: 10/24/04
Loc: Athens
dmth edhe ti po punon ne menyre ilegale !?
Ndonje arritje shume e madhe nuk eshte , po nejse
te uroj sa me shume thyerje kodesh

#769763 - 10/31/05 01:52 AM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: a1]
GuJack20 Offline
anetar i AF

Registered: 11/03/02
Loc: Tirane
Kur ka ndodhur ky krakim i juaji?? Mbaj mend te kem mare CS:S nga Emporio nje dite pas daljes ne treg.. (te krakuar sigurisht)... çfare crackimi i keni bere me shume se Emporio ???

#769764 - 10/31/05 01:40 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: GuJack20]
ermali86 Offline
anetar

Registered: 10/23/05
patcher dhe menyra per te crackuar ka shume megjithate na e jepni njehere linkun e ketij crackut tuaj qe ti hedhim nje sy source kodit dhe te shohim ndryshimin qe ka nga te tjeret se te them te drejten une counter strike source e kam gjetur te crackuar qe para 8 muajsh ose me shume. Megjithate ju lumshin duart.
#769765 - 10/31/05 06:17 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: ermali86]
Leooo Offline
anetar i ri

nuk eshte ndonje arritje e madhe. kurrsesi! po sidqofte, eshte kenaqesi me pa ne cd-shopa verzionin tim me kopertina qe i kam bere une....

GuJack20 me pyet se cfare kam crackuar une me shume se emporio. Asgjë. Forja eshte qe CS:S mos te jet i lidhur me Steam. Dallimi mes ketyre verzionene nuk eshte shume i madhe. Verzioni im eshte i perpunuar me mire, me profesionalisht, më me kujdes dhe eshte me user-friendly, dmth instalimi behet me installer/setup, e jo si emporio ne zip etj. edhe updates qe mirren nga steam duhen te behen ekstra. emporio nuk i bene me, mirepo ne i bejme (poashtu me installer), keshtu qe mund te luhet online ne internet edhe me tutje.

nuk ma ka marr mendja qe do te ishit kaq te informuar per CS:S. sidoqofte, vec desha tju ofroj nje link per shkarkim te lojes dhe me vone ta postoj linkun per nje multilanguage patch incl. me gjuhen tone te dashur, shqipe!!!!!!!

klm

#769766 - 10/31/05 08:23 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
GuJack20 Offline
anetar i AF

Nuk e di te tjeret por kam ndjekur nga afer verpimtarine e Emporio dhe te Maddoxx (ne lidhje me CS:S qe kur ishte akoma beta) me te cilin kam pasur kontakte personalisht (Leoo ti besoj se me kupton)..kjo eshte arsyeja qe bera ate pyetje..

Sidoqofte versionin tuaj e shkarkova nga ajo faqja spanjolle dhe me te pasur pak kohe do ta provoj.

Suksese :):)
Keep up the good work.

#769767 - 10/31/05 10:43 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: GuJack20]
GuJack20 Offline
anetar i AF

Ne shumicen e serverave me shfaqet nje mesazh... "Server has a different protocol.." Sic duket do jete bere ndonje update qe nga koha kur eshte bere kjo release...

Leooo a di gje cili update me duhet???

#769768 - 11/03/05 12:12 AM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: GuJack20]
FAStT Offline
anetar i ri

Registered: 11/03/05
...30 dollare eshte dreqi..perderisa ke lek te blesh nje kompjuter qe perballon CS:Source, atehere ke dhe 29.95.

#769769 - 11/03/05 12:26 AM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: FAStT]
caretaker2 Offline
anetar

Registered: 09/03/05
te lumte, Leooo. Pavaresisht se dhe te tjere mund ta kene krakuar, nje version shqip i lojes do ishte goxha arritje.
na lajmero sapo ta kesh gati.

#769770 - 11/03/05 01:03 AM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: caretaker2]
Leooo Offline
anetar i ri

GuJack20, Update-in me te ri mund ta shkarkosh ketu: http://www.megaupload.com/?d=FXF1J71A
Një list me servera të krakuar (nonsteam) mund ta shkrakosh ketu: http://www.kanetti.fi/~kivitie/digitalzone/CSS%20All%20Cracked%20Servers%20Patch.exe

Forumi DigjitalZone gjendet ketu: digitalzone.eu.tt
Mund të identifikoheni me llogarinë: "spectator"
Lëshojani nje sy.

caretaker2, ma merr mendja se deri javen e ardhshme do ta perfundoj perkthimin dhe verifikimin të gjitha dosjeve.

#769771 - 11/27/05 08:19 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
ReDiS Offline
anetar i AF

Registered: 12/07/02
Loc: Belgium
Bravo Leoo, kjo tregon se ne shqiptaret nuk jemi prapa ne IT ;

#769772 - 11/27/05 09:38 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
a1 Offline
anetar i AF

Citim:

nuk eshte ndonje arritje e madhe. kurrsesi! po sidqofte, eshte kenaqesi me pa ne cd-shopa verzionin tim me kopertina qe i kam bere une....

Tani ja fute kot me duket
Si do shohesh ti versionin tend ne cd-shopa kur eshte dicka ilegale e krakuar e jo i ndertuar
Apo e kishe fjalen per cd-shopat ilegal qe gjenden 2 metro nen toke
Nejse suksese

#769773 - 12/01/05 08:31 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: a1]
clickman Offline
anetar

Registered: 05/20/05
Loc: ne mes tuaj
ej kush mund te na nxjerre disa harta te bukura per Counter-Strike Final Source.

Thanks

#769774 - 12/05/05 02:42 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: a1]
Leooo Offline
anetar i ri

Citim:

Tani ja fute kot me duket
Si do shohesh ti versionin tend ne cd-shopa kur eshte dicka ilegale e krakuar e jo i ndertuar
Apo e kishe fjalen per cd-shopat ilegal qe gjenden 2 metro nen toke
Nejse suksese

Shiptaret kane vec ni lloje te cd-shopave.

Meqë ra fjala, dje pardje e kam lëshuar Update-in v6 për kanter. Pasi që e kam mbaruar përkthimin në gjuhën shqipe, kam vendosur qe ta vënoj në qarkullim me këtë update.

Update-in v6 mund ta shkarkoni këtu:
http://www.sendspace.com/file/x3oct1
ose
http://rapidshare.de/files/8629673/CSS_Patch_v6_01-12-05-DZ.exe.html

Keni parasysh që duheni ta keni te instaluar verzionin 5 para se ta instaloni 6-shin.

Update 5 gjendet ketu:
http://www.megaupload.com/?d=FXF1J71A
http://files.filefront.com/CSS_PATCH_V5_DZexe/;4381143;;/fileinfo.html
http://d.turboupload.com/d/166153/CSS-DZ-V5.exe.html

Harta mund të shkaroni këtu:
http://digitalzone.ath.cx/index.php?showforum=19

Tungi

#769775 - 12/14/05 01:31 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
albania_phone Offline
anetar i ri

Registered: 12/13/05
Loc: DURRES
leo vetem bravo mund te te themi !

#769776 - 12/14/05 01:59 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
a1 Offline
anetar i AF

Citim:

Shiptaret kane vec ni lloje te cd-shopave.

Nuk kam shkarkuar ndonjehere loje nga interneti ama kete do ta provoj njehere

#769777 - 12/15/05 08:12 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: a1]
eL Pais Offline
shqiptar
anetar aktiv

Registered: 12/07/04
Loc: Majtas
di ndonjeri ku mund ta shkarkoj setu-up-in falas ?

#769778 - 12/16/05 10:28 AM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: eL Pais]
albania_phone Offline
anetar i ri

Registered: 12/13/05
Loc: DURRES
Perkthimi mu duk mire ! Dhe ke bere nje pune per tu lavderuar.
Doja te dija nuk egzistonte ndonje mundesi qe te perkthehej dhe e folura (zerat) ne shqip ? Sepse dikur kam pare ne nje version te vjeter conter strike te perkthyer ne shqip.
Gjithsesi urime per punen e bere !

#769779 - 12/17/05 02:15 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: albania_phone]
Leooo Offline
anetar i ri

Citim:

Perkthimi mu duk mire ! Dhe ke bere nje pune per tu lavderuar.
Doja te dija nuk egzistonte ndonje mundesi qe te perkthehej dhe e folura (zerat) ne shqip ? Sepse dikur kam pare ne nje version te vjeter conter strike te perkthyer ne shqip.
Gjithsesi urime per punen e bere !

Egziston mundesia per ta perkthyer edhe zërin, por masi e kam ndermend me shku per disa dite ne Prishtine, po planifikoj me marr me veti Counter-Strike-in e vjeter shqip prej atyhit dhe me ja marr zerin. Nuk po m'kujtohet saktesisht a ka qene zeri i perkthyer ne shqip, nese jo, atehere do ta perkthej vet ose me nje shok dhe do ta publikojme perseri si nje "Albanian Language Patch for CS:Source".

Nese ke ndonje propozim permiresimi te perkthimit me informo, keshtu qe ta optimizojme sa me teper perkthimin, sepse eshte pak veshtire me testu krejt perkthimin vet. Me nevojitet ndihma juaj.

#769780 - 12/17/05 03:13 PM Re: Counter-Strike: Source [së shpejti ne gjuhën shqipe] [Re: Leooo]
eL Pais Offline
shqiptar
anetar aktiv

Registered: 12/07/04
Loc: Majtas
Ja ku e keni setupin falas, e gjeta vete http://gr.bolt.com/download/pc/counterstrike_16

Page 1 of 3 123>

Hop to:
Advertisements
Vip dhe personalitete Shqiptare
Artikuj nga Shqiperia.com
Artikujt me te fundit:
PD-PS, 112 vota për Kodin, Meta del nga greva e urisë
Drejtuesit e tre forcave politike, LSI, PDK e PS91, i dhanë fund mbrëm ...
Telenovela e TVSH: Dhimbja e Dashurisë
Të shtunën në darkë, në TVSH ka një mbërthim të pazakontë përpara ekra ...
Moska, dorë të lirë te sekretet e Perëndimit
Për vite të tëra, një qeveritar estonian ka gjetur mënyrën për të pasu ...
Teherani censuron 5 milion website
TEHERAN- Pesë milion sajte interneti janë censuruar në Iran. Lajmin e  ...
Dëshpërimisht para ekranit të televizorit
Të ngulësh sytë me orë të tëra në ekranit e televizorit, nuk do të tho ...
Forumi i Politikes
Ilir Kokona: Rama më ka kërcënuar
by LiPS
10/29/08 05:24 AM
Albania - Sport
»Ervin Skela: Arbitrimi pati shumë gabime
»Shansi i humbur i Arie Haan
»Mario Cenolli: “Han duhet guxonte me të rinjtë”
»Shqipëria e pathyer në Baku, Han krijon pikëpyetjet e para
»Skela, kapiten e golin e 10-të për ditëlindje
»RF. Azebajxhan-Shqiperi 1-1
»47 ndeshjet miqësore të Shqipërisë
»Azerbajxhan-Shqipëri, 20 ndeshjet e fundit te ekipeve
»U-21, Shqipëria shkatërron 3-0 Maqedoninë
»Han në kërkim të sulmuesit gol

Generated in 0.035 seconds in which 0.006 seconds were spent on a total of 15 queries. Zlib compression disabled.