1 registered
(1 invisible)
and 53 anonymous users online.
|
|
6538 Members
69 Forums
17185 Topics
970806 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 04:59 PM
|
|
|
#76967 - 07/23/06 06:21 AM
Re: Kendi i krijimeve te reja

[Re: mOsTwAnTeD]
|
eL Pais
shqiptar
anetar i AF
Registered: 12/07/04
Loc: Majtas
|
Hardhuces
E vogel, e ndershme, Jeshile je ti, Dhe per te dashur, Ste do njeri.
Gjynah qe s'u rrite, Dhe mbete e urte, Ti nuk ke shtepi, Por rri neper gure.
Hardhuca e vogel, Qan pa pushim: "Ku je Arco biri, Ku je shpirti im..."
|
|
|
|
|
|
#76968 - 07/24/06 02:19 PM
[Re: eL Pais]
|
*Ushtari*i*Mire*
vejk
anetar i AF
Registered: 11/18/02
Loc: "TE GOTA"
|
|
|
|
|
|
|
#76974 - 09/27/06 11:01 AM
[Re: SiriuS]
|
McCik
anetar i AF
Registered: 07/09/06
Loc: Gjermani
|
Nė trenin Mainz-Koblenz
Na duhen edhe fjalėt, s'mjafton vetėm shikimi. Pėr njėri-tjetrin jemi tė largėt, krejt tė huaj. Bjondingjermanke bukur, nuk mė mungon guximi, Por qesharak tė bėhem nė vendin tėnd, sot druaj. Jam Ausländer, duket, kuptohet qė sėlargu. Tregon vetė veshja ime dhe mjekrra kohėparruar. Ndaj ti, me plot tė drejtė, mendon: Ky puntor krahu, Kur gjuhėn nuk e di , pse shėnj' nuk bėn me duar!?
Gjermankevogėl ti, e mirė je, plot nur. Me ty nė dashuri do binte lehtė ēdo djalė. Por fati yt i keq tė solli sot tek unė, Qė ende s'kam mėsuar tė dashuroj pa fjalė.
Mė qesh edhe njėherė pėrpara se tė zbresėsh. Ngadalė shkon drejt derės, aty njė ēast ndalon. Gjen kohė ēasti e fundit, ti gjuhėn tė mė nxjerrėsh E (s'do mend, gjermanisht) mė pėshpėrit: Dummkopf!
Unė tallem me vetveten, nuk kam se ē'tė bėj tjetėr. Ti po humbet mes turrmės, s'tė gjej dot dhe tė dua. I mbledhur nė njė qoshe si ndonjė rreck'e vjetėr Kėng' e njė pijaneci atė ēast seē m'u kujtua:
Kujt i buzqesh ashtu, ti bukurosh'e ēiltėr? Sa pi nė ditė ti ujė, unė aq e pi konjak. Nė xhep po t'mė kėrkosh, s'do gjesh, pėrveē njė libėr. Aty janė "Rubairat" e Omer Khajamit plak.
|
|
|
|
#76977 - 10/11/06 12:50 PM
[Re: SiriuS]
|
McCik
anetar i AF
Registered: 07/09/06
Loc: Gjermani
|
Mė nė fund
Kish kohė qė mua mė mundonte. Netėve mė linte shpesh pa gjumė. E, nėse ndodhte qė nuk mė zgjonte, Nė ėndėrr, patjetėr, e shihja unė.
Prandaj vendosa qė ta zija... E dija rrugėn ku kalonte pėrdita. I zhytur thellė nė planet e mija, Nė atė rrugė ēarkun tim e ngrita.
E prita i strukur, i mbuluar. Prej emocionit krejt m'u tha goja... Frynte era e veriut tė tėrbuar, Megjithatė, do ta dėgjoja!
Me t'vėrtetė, shumė qartė ia ndjeva ecjen. Sipas planit e dėgjova dhe njė "krak". Nga gėzimi, mė s'e mbajta veten. Me njė kėrcim, mėkėmbė u ēova nė ēast.
As shishja qė u bė pėrdhe copethėrrime, As xhamat qė dridheshin duke ndaluar veriun, S'mundėn ta mposhtnin thirrjen time: Urra!Mė nė fund, e kapa miun!
|
|
|
|
#969320 - 07/02/07 10:07 PM
[Re: USA]
|
mAsTeRmInD
sTrEet WiSe
anetar i AF
Registered: 06/29/05
Loc: ♡
|
DNUF (pasqyruar)
"Ja perendimi!" - O vetvete. "E sheh sa i pergjakur eshte?" Heshtje! Ne ēarēafe te zinj te mendafshte, koklavitur lundron pergjigja jote. "Ngurron. C'te mundon?" Prape heshtje! Dhe ty te argeton, pergjigja me e thjeshte e kesaj bote ?! Gjithēka qe pata me deshire ta dhashe dhe pjesen tjeter pa pyetur m'a more, kudo qe shkova me ty isha bashke, mos valle prej meje u bere kaq mizore ?
Ti vdis tani fale meje!
[...]
Vetveten me shpirt e ushqeva cdo dite, cdo ore, fuqimisht. Por sot e vrava, e preva ne paqe tash jam, perjetesisht.
|
|
|
|
Moderator: Mirror
|
|