1 registered
(1 invisible)
and 53 anonymous users online.
|
|
6538 Members
69 Forums
17185 Topics
970806 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 04:59 PM
|
|
|
#76647 - 11/04/02 03:08 AM
Kendi i krijimeve te reja

|
HaRaP
Harem
anetar aktiv
Registered: 11/02/02
Loc: Harem
|
me rikthimin e AF kam vendos te botoj edhe une krijimet e mia ne kete cep te letersise.prandaj i lutemi te gjitheve te dergojne krijimet perseri
|
|
|
|
|
|
#76648 - 11/05/02 04:40 AM
Re: Kendi i krijimeve te reja
|
Durrsaku_King
Registered: 11/04/02
Loc: Rome
|
Ndiz dhe nje deshire me shkrepsen e endrres Qe te ndricosh brendesine e zemres Hidh tej te panevojshmen merzitje Te sekondave te njepasnjeshme Mos mendo per veten Lere qe te jesh nje qenie Sado e parendesishme Qe syte nje here i hap E nje here i mbyll Ne frymarrjen tende te qete Qe me ajrin jeten konsumon Ngadale ngadale Nje mengjes nje mbremje nje here zgjohesh Nje here fle...
|
|
|
|
#76652 - 12/03/02 05:03 AM
|
Durrsaku_King
|
N A T A !
-Ēfare! Perse e fike driten? Ej... nuk te shoh... ku je... Eja ketu, te kapa... ėėmm... sa buze te embla, te njoma... me puth perseri...keto buzet e tua te buta me terheqin jashte mase... po ketu? ...te pelqen kur te puth edhe ketu te gusha... pas veshit... Ej sa qafe te bardhe qe paske... prit prit... dua te te puth akoma... me pelqen shume kur buzet e mia shijojne lekuren tende te lemuar, rreshqasin mbi tė duke puthur ēdo qelizė te ndjeshme qė perpiqet te me takoje sa me pare, duket qe ke qejf te vazhdoj ta bej serisht, te puth vazhdimisht e te peshtillesh ketu ne krahet e mia... e ndjen sa ngrohte eshte nen kete jorgan... ej... ej... kujdes me duart e ftohta... ē?fare ben... po mi ferkon neper trup... ej... po bluzen... po ma heq bluzen... po ngrohi pak duart ta haje dreqi... sa te ftohta qe i ke... perse habitesh me trupin tim... Oh buzet e tua... sa me pelqen kur me puth neper trup... gjithmone e kam deshiruar... dua ta bej edhe une... ta heq edhe ty kete bluze... te pakten duart e mia nuk jane te ftohta sa te tuat... i kam me te ngrohta... sa lekure te lemuar qe ke... te puth... te puth vazhdimisht... gjithandej... eee... te pelqen te ferkohesh pas trupit... ė... Mos!... Pantallonat... do te thoja qe je fare e paturpshme... ose shume guximtare... ej... mos... UAU!! Me preke... ej... e din sa i ndjeshem qe jam... aty... Oh... kujdes se eshte me rrezik... Oh zot!.. Qenkemi me mire keshtu, dy krijesa te buta, te pastra, si zoti na krijoji... sa te besdishme keto rrobat... perse duhet ti mbajme vazhdimisht veshur kur qenkemi shume mire pa to... e ndjen qe gjithēka qe prek eshte e imja... eshte pjese e ketij trupi... ndersa ti... ti ke me te vertete nje lekure te lemuar e te bardhe qe mbeshtjell trupin tend te bute... te pelqejne duart e mia qe rreshqasin neper te... tani ketu poshte meje rri pak si e ngrire por sdo te thote qe sje dakort me mua... jo ė... perkundrazi je nje mekatare e vogel qe me ndihmon me levizjet e lehta... shshtt... jam une... jam une... mos u tremb... eee... si te duket... mos fol fare... vetem me ndje... nuk duhet te besh asgje... vetem te me ndjesh... jam une... perqark teje... rrotull teje... afer teje... anash teje... brenda teje... me ndjen me frymemarrjen tende... tingujt qe nxjerr nuk kane kuptim... nuk mund te mendosh ne keto ēaste... kur trupat tane, si dy figura te ēuditshme gjeometrike jane bere njesh edhe levizjet rrisin vazhdimisht ndjesine e na zoteron si nje djall i vogel qe renkon me trupat tane... por ti... ti sje fare ketu... ti me boten tende te fantazive te shfrenuara me rremben vazhdimisht akoma me shume... kerkon gjithnje me shume nga une... vazhdimisht ma thua... saqe... tani nga nje fryme e qete dhe e pafajshme kthehesh... kthehesh ne nje stuhi e forte renkimi dhe nje kenaqesi e paarritshme qe kerkon me shume brenda teje... me kerkon mua... me shtrengon fort me kembet e tua e me terheq ashtu ne pandergjegjshmerine e nates e une te ndjek pas... mbase pak i egersuar... a nuk jam pak si nje tiger tani... qe ējerr me thonj, dhembet kercet e frike nuk ndjen aspak... nje tiger i mbyllur ne kafazin e deshires tende ne levizjet e forta per te shqyer gardhin e hekurave me nje force qe nuk e di se ku buron edhe... edhe... ja... ja... shoh nje drite tani... nje drite qe fortesohet midis syve te mi... po me djeg nje zjarr i nxehte qe sa vjen e rritet... duket sikur hekurat po shkrijne e gardhet ēahen para meje... nje force e larte me ngre ne ajer... shih si po qendroj... ej... po fluturoj, po fluturoj, ja ku je ti atje poshte e une shih si qendroj ketu lart... jam i lire... jam i lire... Tani rrij shtrire krahehapur pas stuhise emocionale, i lagur nga shiu impulsiv i rrahjeve, pak i lodhur shume i kenaqur e i ēliruar nga pesha e deshires, e bota me dukete vogel si nje sfere... e sekondat te gjata si litare... e asgje nuk egziston me... as nata... as ti... tani... tani ēohu dhe ik pirdhu!
|
|
|
|
#76653 - 12/03/02 05:07 AM
|
Durrsaku_King
|
ky eshte nje krijimi im i fresket fare shpresoj tju pelqeje thxx
|
|
|
|
#76655 - 12/03/02 08:44 PM
|
LuleDele
Registered: 11/12/02
Loc: new york
|
Me ndje per editimin, por duhet ta beja, kuptoje vete perse.
Pershendetje, Kordelja
NEN CATINE E REVE
Nen catine e reve ngrita cadren dhe heshtjen prita gjer ne fergellitjen e turbullt te muzgut
Nen catine e reve prita heshtjen gjer ne hapin e vdekur te kohes, ne tragjedine e vdekjes se shiut, ne lindjes se diellit heshtjen prita.
Nen catine e reve prita heshtjen, por c'e do: heshtja mua s'me priti
You the beautiful, Godless..Godess of God. You the curse, they're drunk of your curse. They preen of...on, trampling on your heart cramps, deep cramps. A river wide your pains, an ocean full your ailments.
|
|
|
|
|
|
#76656 - 01/04/03 07:24 AM
|
ADRIA
Registered: 01/03/03
|
GENJESHTARJA
E doja, e dashuroja, oh Zot sa fort, sa shume,... por nje genjeshtare ishte ajo e tani i vrare mbeta une...
Puthjen nen driten e henes nje nate asaj i'a pata dhene dhe me tingullin e zemres, nje kenge i kisha dedikuar ............................me mandoline!
E bukur porsi nje gonxhe, e lezetshme ishte ajo, por zemren sot ma ktheu ne vjollce, mavi u be shpirti, blu o Zot!
...Cdo gje u nevrikos nga nje genjeshtare, ēdo ndjenje u shpartallos prej teje vajze tradhetare...
...Dhe sot serish kete vajze kerkoj i ēmendur jam e di, drejt genjeshtares po shkoj, po ku je ti vajze, ku je ti?!
Ah qe te te harroj dot nuk mundem dhe fshihem prapa loteve qe te binin dikur, brenda genjeshtres tende une humbem, ato floke t'i gjej, t'i prek, t'i perkedhel...
Te t'i lag ato buze me gjuhen time ti genjeshtare e djallit qe ende te dua, ty qe ta kisha falur brendesine time e ti qe me kishe thene: "Je i vetmi zemer per mua!"
Por sot ti dike tjeter po mendon a mbase me ate dike po ben dashuri, mua - te ēmendurin pas teje,... ......................................krejt me harron, ti genjeshtare qe dikur the: ......................................"Ti per mua je perendi!"
Dje per ty mbase isha edhe nje perendi por ato fjale shpejt i harrove, nje djali tjeter i vajte pas, kryeve tradheti e mua te shkretin me shkaterrove...
Dje per ty isha mbase gjithesia por sot ti ke nje tjeter ne zemer e mua sot me mbyti kjo vetmia, vazhdoj te te therras me emer...
Dje per ty isha shume teper por ti genjeve dhe e hengre xhanin perbrenda, ti e keqbere dashurine e vjeter e sot me le me ankth, te mallkuar ...................................nga jeta...
Ti genjeshtare qe ishe zemra ime, ishe dhe je akoma moj fluturake, prej teje seē morra si shperblime lotet qe sot me derdhen faqeve...
Sot rri si i mjere, i pafat e s'mundem te mos mendoj per ty, ndonese me genjeve gjate ende te dua o vajze, te dua,... .................................a e di!
ADRIA, 30 DHJETOR 2002
TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA ©
|
|
|
|
|
#76657 - 01/04/03 07:26 AM
|
ADRIA
|
ADELA...
Ai i bie me terbim kitares se tij, tek kujton me pikellim nje ish dashuri...
Kujton nje vajze qe dikur e dashuroi, si nje kanarine a pulebardhe qe permbi brigje shtegtoi...
Kitara tela-tela tek gishtat formojne muzike, vajzen e quanin Adela, me nje ze te embel si harmonike!
Adela ishte e dashura e tij, ishte por nuk eshte me, Adela qe ishte nje gjithesi tashme u be nje hiē, nje asgje...
Eh si mund ta harronte Adelen?! Si mund t'ia hiqte syte?! Si valle te shkonte me ate tjetren dhe dashurine e vjeter ta linte permbyt?!
...Adela qe zemren gur e kishte bere per djalin, ajo qe kishte kaq nur tek i belbezonte fjalet?!
...Por ajo e kishte falur nje here, dy here, tre, kater, buzet serish i'a kishte puthur e pastaj dashuri kishin bere .....................................rreth vatres afer!
...Adela e kishte mbushur me shprese, darken kaq shume here i'a kish gatuar, ajo fluturoshja si pikevese, Adela per djalin sa kish sakrifikuar!?
Por fatkeqesisht eshte kaq vone, Adela krevatin e tij ka braktisur, se vuajtjet zemra e saj nuk i meriton, ndaj nga jeta "e tyre" qe arratisur...
"Adela, o Adela po ku je moj?!" - keshtu therret zeri i tij i ējerre, me lote te nxehte faqeve, me vaj..., me grushta i bie murit te ngrire...
Urren sonte kaq shume, as ai vete s'e di se ē'fare, mallkon henen lozonjare pa fryme se Adelen me nuk e ka pare...
Ai e di qe eshte fajtori, ai e di por s'ka ē'te beje, sepse ai kete qenie sikur e pushkatoi..., e tashme Adela ka shkuar ..............................dhe me kurre, ...........................................kurre s'do te vije..., ...........................................kurre me!
ADRIA, NENTOR 2002 © TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA
|
|
|
|
|
#76658 - 01/04/03 11:04 AM
|
SWEET-HEART
Registered: 01/01/03
Loc: e kam sekret
|
MAGJIA E QASTIT
CASTI eshte magjik te rremben kur ti se di NJE cast i bukur eh kush e di nje cast hutimi aq doje ti NJE qast merzie qe ta humb durimin nje qast e kush sgabon NJE qast e dy lot pikojne nje qast besimi e zhgenjehesh rende NJE qast e mund te vdesesh nje qast e mund te rigjesh vetveten nje qast e droga te rremben NJE qast e me djallin ti miqesohesh nje qast e mekatit i pergjerohesh nje qast e ti perqafon jeten nje qast e ti dehesh nga lumturia nje qast te ben te ndihesh mbret nje qast dicka degjon e kjo fjale ne shpirt te vret NJE QAST DY TRE NJEMIJE ne jete jneriut i ndodh NJE qast eshte shume i shkurter por ndodh dhe qe smbaron NJE QASTDHIMBJE E PASHERUAR NJE QAST LUMTURIE E PA PERSHKRUAR nje qast e te duket se jeta mbaroi por jeta s eshte nje qast QASTI eshte pjese qe jeta te dhuron te vjen kur ti se kupton NDODH QE TI E PRET ME NETE TE TERA PAGJUME NJE QAST E CFARE S MUND TE TE NDODH E KUSH E DI QASTI ESHTE MAGJIK
|
|
|
|
|
|
#76659 - 01/04/03 03:17 PM
|
renea
Registered: 11/03/02
Loc: USA
|
hirko dhe dy te tjere bukur.
se mos kopjon njeri vjershat e adrias, i ka me copy right
|
|
|
|
|
|
#76661 - 01/04/03 06:02 PM
|
ADRIA
|
[QUOTE]Fillimisht postuar nga renea: [qb] hirko dhe dy te tjere bukur.
se mos kopjon njeri vjershat e adrias, i ka me copy right [/qb][/QUOTE]LOOOOOOOOOOOL
Po me Copy-Right © i kam kishit gje inat ju?! Shaka kuptohet! Hej, po edhe po te kopjojne le t'i kopjojne ama, perseri origjinalet une i kam ketu se edhe shume prej tyre i kam botuar! S'keni pare gje fare po he! LOL
Kisses, Adria!
|
|
|
|
|
#76662 - 01/04/03 06:15 PM
|
Diabolis Dassaretis
anetar i AF
Loc: NY
|
Nėse ju duhet njė redaktor, kritik, komentator, mik, korrektor, armik, ēensor, reēensues, sponsor, botues, bashkėautor, lexues, qė ti zbėrthejė ato qė keni pėrjetuar, shkruar, postuar, bėjini njė zė Diabolisit se ska pėr tė pėrtuar, por tė jeni tė duruar, dhe mos nxeheni tė uruar.
|
|
|
|
#76663 - 01/04/03 06:17 PM
|
ADRIA
|
[QUOTE]Fillimisht postuar nga SWEET-HEART: [qb] MAGJIA E QASTIT
CASTI eshte magjik te rremben kur ti se di NJE cast i bukur eh kush e di nje cast hutimi aq doje ti NJE qast merzie qe ta humb durimin nje qast e kush sgabon NJE qast e dy lot pikojne nje qast besimi e zhgenjehesh rende NJE qast e mund te vdesesh nje qast e mund te rigjesh vetveten nje qast e droga te rremben NJE qast e me djallin ti miqesohesh nje qast e mekatit i pergjerohesh nje qast e ti perqafon jeten nje qast e ti dehesh nga lumturia nje qast te ben te ndihesh mbret nje qast dicka degjon e kjo fjale ne shpirt te vret NJE QAST DY TRE NJEMIJE ne jete jneriut i ndodh NJE qast eshte shume i shkurter por ndodh dhe qe smbaron NJE QASTDHIMBJE E PASHERUAR NJE QAST LUMTURIE E PA PERSHKRUAR nje qast e te duket se jeta mbaroi por jeta s eshte nje qast QASTI eshte pjese qe jeta te dhuron te vjen kur ti se kupton NDODH QE TI E PRET ME NETE TE TERA PAGJUME NJE QAST E CFARE S MUND TE TE NDODH E KUSH E DI QASTI ESHTE MAGJIK [/qb][/QUOTE]O ZEMER, O SWEETHEART!
KETE POEZINE E CASTIT E KISHE YLL YLL YLL! TA THOTE ADRIA, POETJA TY PO HE! KE SHUME TALENT DHE KY ESHTE FILLIM I MBARE DREJT SUKSESESH TE METEJSHME BESOJ! SHKRUAJ EDHE POEZI TE TJERA NE FORUM MIRE FLORI?!
ADRIA
|
|
|
|
|
#76664 - 01/04/03 06:32 PM
|
ADRIA
|
MOMENT! 19 Mars 1998
Debora binte me sterkala lozonjare, druret e lagur puthnin ylberet me te shume-ngjyrta te ēiltersise, nje vogelushe si dallendyshja bisht-gershere shtegtimtare, nje kordele te kuqe i'a lidhi lumturise...
Gushekuqi drodhi belin siku te ishte valletar, ishte ngrice e ashper ne zemren e vajzes, reja si pellumb i bardhe u shkri bashke me boren qelibar edhe trungjet e larte te thare e duartrokiten kete "farse"!
Qielli u terbua dhe seē kerkoi per pasojat shperblim, koha u venit si rreze a pandriēuar, u braktis... ca mornica rrane perdhe rruges se gjate fluturim ...dhe dashuria u fsheh kodrave e ne toke u mboll si qiparis!
Kjo poezi mua me pelqen jashtezakonisht! E kam qare fare! Si thoni edhe ju?!
ADRIA :cool:
|
|
|
|
|
#76665 - 01/04/03 06:38 PM
|
ADRIA
|
ME MUNGOVE TI (dedikuar te Dashurit tim i cili po me mungon shume keto dite qe "ndodhem" edhe larg prej tij...)
Me mungove ti i dashur aq sa shiu ne shkretetire, aq sa lotet rreshqiten faqeve kur te thashe LAMTUMIRE, aq sa dielli leshon rreze tek bie pingul neper asfalte, aq sa poetja shkruan me mall me mijera vargje!
Me mungove ti shpirt si nuk me kishe munguar me pare, aq sa doja te vija tek ty si nje zog qe endet neper nate i marre dhe atehere me shume e ndjeva vetmine e castit, ishte "imazhi yt" qe me mbajti si pranvera e rastit...
Me mungon edhe tani ah vetem ta dish, tek ndodhem ne kete toke me male, ne dhome e vetme lakuriq, me shpinen e kthyer nga krevati i ftohte i nje dhome hoteli, me dhemb zemra per TY ngaqe jam larg sic eshte ai qielli...
Por perseri ne krahet e tu do te vij sa te kthehem, perseri do te "bekohem" me fjalet e tua te dehem, te perkedhelem e te fshihem tek floket e tua, te te puth fort ne buze tek te pershperis: "te Dua o dreq, TE DUA!!!"
BUKUR, HMM?!
|
|
|
|
|
#76666 - 01/04/03 06:55 PM
|
ADRIA
|
LULJA E DASHURISE (28 Shtator 2002)... Ju pelqen?!
Kėrkova ne errėsirė si lugat njė copė bime te vogėl e tė thatė qė ta merrja nė duar me pėrkėdheli, kjo lulkė e njomė emrin e kishte "Dashuri"...
Dhe unė atė doja ta dashuroja sa mė s'ka lulen e kuqe, tė verdhė, te kaltėr a te bardhė, sepse edhe ajo kishte nevojė pėr mua ndaj lules sė bukur une i thashė: "Eja, se tė dua!"
Erdhi ajo nė krahėt e mia ta pushtoja, lulja delikate sikur mė tha se kish nevojė ta ngrohja... dhe ashtu perqafuar do tė rrinim tė dyja ne, se unė nė zemėr e mirėprita kėtė lloj lumturie tė re!
Kishte ardhur keshtu kjo dashuria me petale, tė merrnin mė qafė flatrat e kėsaj luleje lozonjare, por kur "bije" brenda me tė mbase do gjeje edhe zhgėnjime se ashtu si gjemba te ēponte "bishti" i dashurise jetime...
Ditė tė tėra tashmė kaluan, me imazhe te mrekullueshme u pėrfytyruan, copa romance hedhur pėrmbi gonxhe, dashuria kish ardhur e kthjellėt nė formėn e njė vjollce!
Ndersa njė ditė tjetėr qe e kuqe si njė trėndafil dhe zėri i saj dilte i ėmbėl si bilbil, por kishte dite kur qe si shkurre e egėr, tė "qėllonte" me plagėt qė sillte si tė vdekur!
Por lulja qė quhej dashuri u rrit edhe ne kopshtin e tij dhe une isha vajzė, ai po ēun njeri-tjetrin gjetėm me plot adhurim!
Kėshtu si ne u krijuan plot ēifte te tjera, dashuria nuk qe magjike jo, por kishte edhe tė mira, ashtu siē ta ben shpirtin copė shpeshherė, ashtu ēel edhe hapet ajo si nė pranverė!
Ndaj perqafoje fort kete lule kur e gjen, ėshtė e kėndshme dhe interesante tamam si mister, sa me shumė t'i shmangesh aq me shpejt tė vjen, lulja e dashurisė qė zemrėn e ka peng!
|
|
|
|
|
Moderator: Mirror
|
|