1 registered
(SaRaH)
and 54 anonymous users online.
|
|
6802 Members
70 Forums
17321 Topics
964912 Posts
Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
|
|
|
#462462 - 06/10/03 11:31 PM
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...
|
Anonymous
Anonymous
Unregistered
|
i dashur ditar jam ne armoni te plote me veten time dhe me ate qe me rrethon iluzionet e humbura ne shoqeri pffffffff hajde hajde se cvete vjen nje dite dhe te thone perralla nga e kaluara ....
|
|
|
|
|
|
#462463 - 06/11/03 04:24 AM
|
Anonymous
Anonymous
Unregistered
|
noten
|
|
|
|
|
|
#462464 - 06/11/03 09:44 PM
|
smile
anetar aktiv
Registered: 11/19/02
Loc: Alto Adige
|
Oh, sa e lodhur jam! Pse kto gjermanet e dreqit i kane ba fjalet kaq te gjata "Parteisachverstąndigen" .. e che ***** .. ,me lodhen nga gishtat. ne tv po japin nje film, zeri i embel i aktores me beri te kthej koken..eshte e bukur, e zgjuar, e guximshme, ben detective...jam e sigurt qe kjo detective guximtare dhe e bukur se shpejti do jete ne rrezik jete, ne momentin me kulminant kur nje psikopat a ku ta di une do tia ve pistoleten ne lule te ballit, do te vije kolegu i saj qe eshte troppo figo dhe do ta shpetoj. Dhe pas disa qurravitjesh do perfundojne ne krevat tu ba seks. E vissero felici e contenti... Du te shof ndonje film turk, t'i ballancoj iēik gjanat, kaq shume optimizem saē ka ne filmat perendimor s'bo mire Eh, si qenkam sonte per tu honger thate
Naten te gjitheve
Un sorriso non costa nulla e produce molto; arricchisce chi lo riceve senza impoverire chi lo dona.Se incontrerai chi il sorriso a te non dona,sii generoso e da il tuo perchč nessuno ha tanto bisogno di un sorriso come chi non sa darlo!
|
|
|
|
|
|
#462465 - 06/12/03 01:53 PM
|
G_money
anetar aktiv
Registered: 11/03/02
Loc: WUSTAAA
|
Day by day Heart to Heart I hope that we will ever be, together
Will it be Me and you I dream that our love will last forever
Hold me tight In your arms I know we have the strength to stay together
Walk with me Hand in hand I promise to be there forever Forever
DEE-DEE - FOREVER (to download right click / Save target as) :wub: :thumbsup:
|
|
|
|
#462466 - 06/13/03 05:24 PM
|
Dua
anetar i AF
Loc: Toka
|
Edhe zhurma me e vogel nuk me le te flej. Keshtu me tha nje i saponjohur, dhe per cudi replika ime ishte: Edhe une nuk mund te fle, por jo nga te tjeret, kam zhurmen time te brendshme qe s'me le rehat Cudi! Se si me erdhi. Per me teper qe sapo njohtova bashkebiseduesin. :confused:
Sot u zhgenjeva. Ishte rast mjaft i rende, i poshter...gjithcka te pamoralshme kishte brenda. Me preku thelle, por kete rradhe e harrova shpejt, mbase po mesohem me keto. Vetem nje gje s'do ta harroj! Pamundesine e personazhit kryesor te dites se sotme per te me shikuar ne sy, mosperballimin e syve te mij e verejta mire. Ikjen e tij nga e verteta. Shpresoj te pakten qe ikja e tij te jete e vertete.
Vape. Vape. Vape.
Femrat dine te jene te poshtra, te te marrin ne qafe kur mashkulli qellon gomar! Dhe e shfrytezojne ate situate gomarlleku, hajvanlleku! Pppfffff...sa gjera qe pashe edhe une sot ne syte e te tjereve. Shkatarim familjeje, perdhunosje identiteti, turp, ikje nga e verteta, mashtrime, lufte per interesa vetjake, genjeshtra....dhe te gjitha me shume pak fjale. Vetem me pak gjeste dhe permes syve i thane te gjitha. Ishte nje moment qe m'u duk sikur ngjarja kishte arritur aty kah mesi i filmit, pjesen kur konflikti arrin ne ekstrem, dhe vendosa te nderroj rolin. Do luaj antagonisten.
Erdhi dhe koha e drekes.
....nga Dua
|
|
|
|
|
#462467 - 09/17/03 04:35 PM
|
Dhe
anetar i ri
Registered: 07/28/03
|
Duart i kam akull!Edhe kembet! Kam ftohte vec ne ekstremitete kurse kraherori eshte shume i ngrohte(lum ata qe strehohen ne te).Nuk kam asnje lidhje me kete sallen ku jam ne keto momente,nuk njoh asnjeri nga ata qe me jane ulur prane dhe as keshtu virtualisht nuk dua te kem gjurme. Atje ne cep qendroka nje vajze me kapele te bardhe.Provova edhe nje vete para ca kohesh,me dukej vetja si ndonje llastice po pak rendesi ka.Tani po bej cudi me ato qe po shkruaj,as nuk arrij te kap arsyet e shkrimit.U mpime nga mend e kokes!
|
|
|
|
#462468 - 09/18/03 04:44 PM
|
iren
anetar i AF
Registered: 04/16/03
Loc: tr
|
sot u zgjova bosh, pa mendime, pa memorie, pa dhimbje koke, as gjymtyret nuk i ndjeva me te me rendonin, dhe me ne fund u zgjova pa stomak, pa peshat e tij, pa hidhesine e tij... sot do ta le kohen te me kaloje neper hunde dhe as do e vras fare per te, sot s dua te ekzistoj sot jam asgje...
|
|
|
|
#462469 - 09/19/03 09:00 AM
|
smile
anetar aktiv
|
Sot eshte e premte, pra dita e fundit e punes :rockband: . Mbreme pas nje jave perpelitjesh kam bere gjume te rehatshem. U ēova nja 2-3 here me pa yjet dhe henen por bente ftohte dhe hyra shpejt brenda. Me kujtohet si nje mjegull nje nate ne Pogradec, dal ne ballkon dhe ē'te shoh nje qiell i kthjellet plot me yje. S'kisha pare kurre ne jeten time yje qe shkelqenin aq shume. S'mbaj mend per sa kohe i kam kundruar.
Un sorriso non costa nulla e produce molto; arricchisce chi lo riceve senza impoverire chi lo dona.Se incontrerai chi il sorriso a te non dona,sii generoso e da il tuo perchč nessuno ha tanto bisogno di un sorriso come chi non sa darlo!
|
|
|
|
|
|
#462470 - 09/19/03 05:14 PM
|
Nushi
anetar aktiv
|
Nje mengjes me diell por era vershellin sa andej kendej dhe shume mendime brenda vetes mi merr ne krahet e saj e percojne mallin , ndjenjat qe ndjej pertej oqeanit.... S'vonon shume dhe telefoni bie, je ti ..... Me vjen te uleras, bertas, marrazi tashme ka marr udhe eshte kthyer ne nje pritje te padeshirueshme, mallkoj oret, ditet si nuk shkojne qe mos ndihet fare tamam si nje hapje mbyllje qepallash.... Sot ne telefon serish nisa zenken e perditshme... te merzis ty me gjera te kota, te paqena vetem, e vetem qe mos nxjerre te vertet, ate mall qe po me grryen dhe trasnmetohet krejt tjeter ne dicka qe as mendohet....Hesht por dua te flas, dua te flas por heshtja me mban me prane zemrens time qe mos dorezohem perpara kesaj prove, prijes se tmerrshme qe me ndjek pas si nje hije pa gezuar dicka qe me se fundi me takon dhe e meritoj.... por realiteti nje monedhe shume e hidhur aq dhe metalike... shikon vezullimin e saj por ste ofron gjithe boten..... I miss you baby..... O zot te afroj ajo dite qe mos rri ketu duke thurrur ditarin tim qe riperseritet e perfundon ne nje pike, mallin tim per ty....
|
|
|
|
|
|
#462471 - 09/19/03 05:22 PM
|
iren
anetar i AF
Registered: 04/16/03
Loc: tr
|
te pakten sot arrij ti shquaj ngjyrat, sa shume bardh e zi rreth e rrotull, kam nevoje per lapsa me ngjyra
kush mi jep borxh ??? :confused:
|
|
|
|
#462472 - 09/24/03 07:00 PM
|
smile
anetar aktiv
|
I dashur ditar, nuk e di pse me ka kapur nje ndjejne e tille pesimizmi sot..ndoshta nga fakti qe per te disaten here zbulova qe s'jam shtatzene. Ndonjehere zemra merr superxhiro dhe mposht arsyen por kur pergjigja eshte negative atehere eshte arsyeja qe del siper ndjenjes … ē'do te gjeje ajo qenie e pafajshme po te vije ne jete.. Nje planet qe po shkon drejt shkaterrimit, eshte bere si kosh pleherash: skorje nucleare, eksperiemente nukleare, ushqime te modifikuara, ujera te ndotura, pyje te prera… njerez te pandergjegjshem qe si qellim te jetes se tyre kane: konsumin, defrimin, parane dhe mos vrarjen e mendjes..nje bote ku demokracia e vertete nuk ekziston dhe ku drejtesia dhe barazia jane ca iluzione. Si do ndjehet ?? Si do i rezistoj une atyre syēkave te pafajshem kur te me thone "pse bota shkon keshtu"? Nuk e di.. Ēdo mengjes dalim prej shtepie dhe i bashkohemi atij lumi te madh trafiku: makina, motora, scooter, bori qe bijne papushim..nje kaos i vertete. ēdo dite ne rrezikojme jeten tone ne kte trafik duke thithur ajrin e ndotur dhe si idiote qe jemi as nuk e ēojme ndermend qe ka edhe nje alternative tjeter: makina qe punon me energjine diellore….Jo, po s'qe e bukur dhe e fuqishme jane para te harxhuara kot! Pas gjithe atij lavazhi te trurit qe na kane bere mediat ku te mos gjykojme keshtu?! Politikanet e shkencetaret e botes, per te ruajtur pozicionin e ca bastardeve (qe nuk jane as shume!) kane bere qe nafta te jete i vetmi burim energjie… ne si konsumator u jemi me te vertete shume mirenjohes ketyre zoterinjve qe e nxjerrin e na sjellin tek dera e shpise (ē'paradoks!). ah, po harrova qe per te lare tek –tuk ndergjegjet e tyre (apo per ta bere sa me te besueshme kte genjeshter!) mendjet e tyre te ndritura kane pjelle "ditet kur ndalohet trafiku". Me habit dhe me nevrikos jashte mase pasiviteti i njerezve. Reflektohet shume mire tek keto katnaret qe jetojne ketu: per to bota mbaron aty ku jane kufijte e Alto Adiges. Kujt i rr… se ne Afrike femijet vdesin urie, apo se kompanite multinacionale shfrytezojne paturpesisht njeriun dhe natyren ne Amerike Latine, ne Azi apo ne Afrike! Pikerisht me njerez te tille eshte i mbushur me shume perendimi me ca injorante dhe egoiste, prandaj dhe ne fuqi hipin ato qe dine ti prishin mendjen me ato reklamat shumengjyreshe apo me ato programet partiake te tipit "secili per vete Zoti per te gjithe". Te vjen per te qare kur sheh qe timonin po e mbajne keto lloj njerezish, qe po e shkaterrojne racen njerezore. Marrezia e tyre ka arritur deri aty sa te mendojne te klonojne njerez per ti marre organet, te krijojne ushqime gjenetikisht te modifikuara (gjoja per ti mbushur barkun atyre qe vdesin urie ne Boten e trete).
Do te ishte mekat te te sillja ne kete bote! :wub: :mad: :cry:
|
|
|
|
|
|
#462473 - 09/27/03 11:32 AM
|
meri popins
ne boten e endrrave.....
anetar i AF
Registered: 03/23/03
|
Sot,e shtune!!
Ditari im i dashur.qenka nje dite e kote,bosh,... jam e merzitur,pa shkak.Qysh kur u zgjova kisha nje dhimbje koke te bezdisshme.Erdha dhe sot ne pune,e shtuna ime kjo,tjetren pushim...S'kam bere asgje sot,vetem kam shfletuar internetin kot me kot,pa kerkuar asgje te vecante dhe pa gjetur asgje interesante,pervec fleteve te tua.Tani po qaj,se di perse,me vjen te qaj,jo gjithmone duhet te kete nje shkak per te qare...Ai kthehet sot pas nje jave mungese,dhe pasneser niset perseri per nje tjeter jave...Puna,patjeter,shyqyr qe eshte.Por cuditerisht jam mberthyer para kompjuterit me xhup,paskam ftohte,dhe ndjehem kaq vetem sot...
|
|
|
|
|
|
#462475 - 09/30/03 07:46 PM
|
Krijesė
irrational?
anetar aktiv
Registered: 09/22/05
Loc: perballe Lanes
|
30 shtator 2003
I dashur ditar qe nuk mbaj sot eshte fund shtatori, neser fillim tetori. I bera gati lapsat, stilolapsat, fletoret dhe fletat. Jam gati, ose me sakte pothuaj gati... S'kam vendosur ende c'do te vesh! Nje mendje me thote ate fustanin e holle me menge te gjata me pantallona bezhe prapa. Shpresoj te shkojne si ne imagjinaten time! Me ate rast do mbuloj i cik tulet. Hihihihiih. Tule u thencin se sipas sime meje vetem une i shof. Shume ide, shume plane, shume projekte ne mendje. 2003 viti i dhise po i afrohet fundit, kshu qe shpresojme qe gjerat do ecin me shume me kalimin e muajve. Nejse, se kur ben plane shume nuk para dalin, por kete rradhe dicka duhet te dale, nga kjo mori gjerash. Heh shkolla, lyer, pastruar me lule te ngulura ne dheun e zi, shkolle me! Klubet plot, cunat vare ke dritaret, gocat maje takave, profesoret mbuluar nga tymi, zyshat me dhembe te verdheme nga kafja, cdo gje ne vend, ose pothuajse... Te gjithe vine si per dite feste, por te gjithe vine pa pike vizioni. Pse vine? S'kane ku te shkojne. Disa dhe per ate fare rroge, dhe per nje entuziazem te zbardhelyer nga koha dhe tranzicioni i pafundme... Ne sfond degjohet vec nje kenge: Hey, Teachers! Let us Kids alone!!!
...mos duhet ta shkruaja tek Ironic?! Well, njelloj si ketu si atje, s'e lexon kush! :shrug:
|
|
|
|
#462476 - 10/01/03 12:32 PM
|
meri popins
ne boten e endrrave.....
anetar i AF
Registered: 03/23/03
|
1 tetori sot... Jam akoma ne pune megjithese ora ka kaluar 12-en.Desha te shkruaja dicka ketu.kush e ka hapur kete faqe ka bere sh.mire,fundja diku duhet te rrefehemi plotesisht ose te bejme sikur.me vjen ne mendje nje poezi e Nerudes:Sonte mund te shkruaj vargje nga me te trishtuarat... dhe une sot vetem keshtu.Ti je larg,se mora vesh pse ishe me nerva,shefi bertet a thua se vetem une do i marr persiper pergjefjesite e kesaj zyre qe nganjehere ma sjell ne maje te hundes,si sot... Asgje nuk ecen si duhet,as makina llogaritese qe punon sh.mire kur duhet dicka urgjente nje cmim a dicka tjeter per dreq ngec,ngec po duket sikur jam une qe s'di te bej llogari... Ah sikur te isha ne shkolle,do ishte mrekullia vete. Shet,rri urte- eshte bebi im qe me shkelmon nga brenda a thua do te me pyese pse jam e merzitur.U be kaq kohe dhe kam nje dileme tepr te madhe per te zgjidhur,me mire nje zgjedhje per te bere,dhe po me mundon kaq shume sa s'di c'te them.Do doja te ndodhte nje mrekulli qe gjerat te rrijne keshtu sic jane pa qene nevoja te sforcohemi qe te dy per kete zgjidhje,apo zgjedhje...Nejse sot mund te shkruaj vetem vargje te trishtuara...ndoshta dhe pa kuptim...mund te shkruaj asgje...kot.Prape se prape me duhet te iki ora po shkon e gjysem dhe ne 2 duhet te kthehem prape,tek telefoni,faturat,uffa...
|
|
|
|
|
|
#462477 - 10/01/03 12:52 PM
|
Calipso
anetar aktiv
Loc: gjume
|
JU lexova ju dy shkrueset e fundit,ne kunderti me parashikimin e se pares dhe ndjeva atmosferen e gjimnazit qe e kam ahrruar qe kur jam ketu. Ketu sillemi si hije,shkolle i thencin se shkojme ne shkolle vetem per provimet. Shkrueses se dyte i them te jete e lumtur:Ajo jete qe mban brenda vetes ndan ndjesite e tua,krijohet me trishtimet dhe lumturie qe mban ti ne stomak.So,beje per te,duaje fort!
:kiss: te dyjave!
|
|
|
|
|
|
Moderator: Dirty Magic, JeanPaul
|
|