Who's Online
4 registered (SaRaH, 3 invisible) and 34 anonymous users online.
Newest Members
ari poetry, HArD_dAnCe, WebShqip, KOD, Xhena
6802 Registered Users
November
Su M Tu W Th F Sa
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Shout Box

Top Posters
18734
pinkparadise
15196
Kondrapedali
13804
I
13655
TEDI
13076
USA
Forum Stats
6802 Members
70 Forums
17321 Topics
964918 Posts

Max Online: 371 @ 10/24/07 11:59 PM
Faqet e fundit
»Chat.al
»Arkiva Mediatike - Infoarkiv
»virtualbania
Page 1 of 2 12>
Topic Options
Rate This Topic
#265520 - 12/01/04 09:24 AM A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

Registered: 11/18/04
Loc: Ne rrugen pa fund!
Pershendetje te tanve!
Kam deshire me dite prej jush si e gjykoni nje femer ose nje mashkull kur eshte i martum/e dhe vazhdon te kaloje kohen e lire me shoke ose shoqe(do vecoja femren e martume ma shume).
Une sjam dakord me mendimin qe kur martohesh ska ma shoqni, po ju si mendoni?
P.S: (Kjo pytje me perket dhe mua :cry: :tipsy: )
SHENDET ,DASHNI,E PARE PER TANE RININ SHQIPTARE :wave:
te pres....deri kur.... se di.:-(

#265521 - 12/01/04 09:40 AM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
abstract Offline
anetar aktiv

Registered: 11/03/02
Shkodrane, niher kenke martu pa na pyet, shume keq!!! jena thell t merzitun

masanej, kur e ke njoft burrin a ja ke prezantu shoqnine e ai t veten ty?
dmth keni pas rastin qe shokt e njenit jane ba edhe te tjetrit :rolleyes:

kur je e martume ke me ba punt e shpis, e koha per shoqnin asht ma e kufizume apo te tepron ty?
nese te tepron shpejt n shkolle! ka than absi

aaa s ka qofte te daja ktu! masanej po fare fisi i burrit i joti, e tjere e tjere? ku e kan vendin ato, apo i ke rreshtu ne list te `zeze`?

jep logari tesh

:wave:

#265522 - 12/01/04 10:41 AM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Alterran Offline
anetar

Registered: 11/22/02
Loc: Pl
Per mendimin tem asht shum mir me majt lidhjet me shoket dhe shoqet edhe mas marteses. Kja i perket edhe mashkullit edhe femres. Kurse asht idiotsi me kalu rrugs me te fejumin ose te fejumen per krahut edhe as me ti hedh syt, gja qe ndodh shpesh ne Shkoder. Mu me ka ndodh kja pun kur u ktheva ne ver ne Shkoder, ku shoqja jeme (nji nder ma te ngushtat) nuk e mori mundimin as me kthy kryt kur e thirra. Dhe pse? Sepse ishte me te fejumin per krahut.
Per mu kja quhet INJORANC!!! Ne kete rast injoranc e mashkullit qe bahet xheloz se e fejumja po flet me nji te panjoftun prej tij, dhe e femres qe nuk ia prezanton shoket dhe shoqet e saj.

Shendet e pare tanve :wave:
SH10

#265523 - 12/01/04 01:12 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
lule-bore Offline
anetar

Registered: 03/07/03
Loc: mesdheu
Sot shoqeria duhet zgjedhur dhe nese ti vertete rrethohesh nga njerez te mire qe te pershtaten dhe qe e meritojn te quhen miq e shoke ato esht gjynah te humben.Shoeqerin e mire gjithmone e ke ne krah dhe te vjen e para ne rast gezimi apo hidherimi . Pastaj varet tipi i bashkeshortit a eshte tip i shoqerueshem dhe sa ju njihni shoqerine e njeri tjetrit.Une e vleresoj shoqerine dhe cdo ishte nje jete pa shoqeri miq dhe dashamire??
Zemra me rreh per ty
e ti je larg....
Shpesh i flas heshtjes
e malli me kthehet ne varg...

#265524 - 12/01/04 03:43 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Llokumi_NY Offline
anetar i AF

Registered: 06/05/03
Loc: New York
Shoqeri duhet te kete edhe pas marteses se kur martohena nuk i mbysim te tjeret, POR shoqnia kufizofe edhe jam dakort me Abstrakt ka disa gjana ma prioritet sesa shoqet a shoket.Kjo ne pergjigjesi.
Gjithashtu prezantimi i shoqerise mes ciftit asht teper teper i rendesishem sepse nuk len vend per keq kuptime. vazhd......

#265525 - 12/01/04 05:53 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
DD_DeeJaY Offline
anetar aktiv

Registered: 11/09/02
Loc: tirane
clidhje ka shoqeria me martesen shoqeria eshte gje tjeter martesa gje tjeter nqs ngaterrohen aha lesht me mire vetem

#265526 - 12/01/04 06:11 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

Ju falenderoj te tanve per pergjigjet.
Mesa kuptova deri tesh kekeni me mendimin qe "ekziston" ok tana te mirat dhe vazhdoni me u pergjigje se jeni shume te mire edhe vlen shume nje mendim i juj si i keq si i mire(per mu vlen shume)
Ia kaloshi mire :wave:

#265527 - 12/01/04 06:18 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

[QUOTE]Fillimisht postuar nga abstract:
[QB] Shkodrane, niher kenke martu pa na pyet, shume keq!!! jena thell t merzitun

masanej, kur e ke njoft burrin a ja ke prezantu shoqnine e ai t veten ty?
Po ia kemi prezantu ca kena pase mundesi por po flas edhe per shoqerine qe krijon ne emigrim jo vetem aty ca ke pas ne SHKODER.
dmth keni pas rastin qe shokt e njenit jane ba edhe te tjetrit

kur je e martume ke me ba punt e shpis, e koha per shoqnin asht ma e kufizume apo te tepron ty?
nese te tepron shpejt n shkolle! ka than absi
Kishte ken e mira bisa
aaa s ka qofte te daja ktu! masanej po fare fisi i burrit i joti, e tjere e tjere? ku e kan vendin ato, apo i ke rreshtu ne list te `zeze`?

jep logari tesh

:lol: Ja ma naqe po ne emigrim skena kerkend per fat te keq tane i kena lane ne SHKODER :tipsy:
Flm per pergjigjet shume e bukur po me pelqen seriozisht
Shendet Absi :wave:

#265528 - 12/01/04 06:20 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

Lamsh e paskam ba i kerkoj falje Absit

#265529 - 12/01/04 06:33 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
abstract Offline
anetar aktiv

Registered: 11/03/02
He se e falun je, s ke me pagu taksa
ba me e vu re Harapi ate shkrimin siper, t futi n rreth per ideal

Mir pra meqe je solo, mos ban gabim me u martu pa na pyt e pa na pru ktu t fjejumin tand, e me na e prezantu, qe ta japim dhe na bekimin tone

:wave:

#265530 - 12/01/04 07:26 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

[QUOTE]Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] He se e falun je, s ke me pagu taksa
ba me e vu re Harapi ate shkrimin siper, t futi n rreth per ideal

Mir pra meqe je solo, mos ban gabim me u martu pa na pyt e pa na pru ktu t fjejumin tand, e me na e prezantu, qe ta japim dhe na bekimin tone

:wave: [/qb][/QUOTE]hahahahahahahahaah THANKS

#265531 - 12/17/04 12:37 AM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Pop Tart Offline
anetar

Registered: 11/23/03
Loc: Ne nje vend qe sme jep dashuri
Nuk them qe te mohosh shoqerin qoftse e martuar apo e fejuar te jesh. Po ti duhet ta marresh shokun e jetes qe ti pershtatet natyres tende dhe ai te jet i bindur qe keto jane vetem shok dhe as gje me shume per ty .Dhe ne nuk po flasim per injorantet qe o e vetja o ska se injorancen se ka zberthy dot as shkenca ,injoraca injoranc mbetet kshu se gjdo gje me karar dhe ne shoqeri se njeriu ka nevoj dhe per nje shoqe ose shok tjet se nuk esht e then se u martove dhe duhet harruar gjithqka qe ti le pas .Une sjam me ket mendim kur njeriu gjen komonikimin e perbashket me shokun e jetes dhe kte e zgjill shume kollaj ket problem .Shkodrane paq fat sa me te mire mi zemer .

#265532 - 12/17/04 04:22 AM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

Pop flm per urimin dhe jam plotesisht dakord me mendimin tend edhe une mendoj se nuk eshte e drejt ti biesh mohit shoqerise tende edhe pas marteses por sic e the dhe ti cdo gje me kufi.
Te uroj gjitha te mirat :wave:

#265533 - 12/17/04 11:16 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Llokumi_NY Offline
anetar i AF

Registered: 06/05/03
Loc: New York

#265534 - 12/18/04 11:13 AM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Tek-Tuk Offline
anetar

Registered: 02/06/04
Loc: Canada
Mvaret se ke merr. Nqose e ke burrin xheloz pak si shtire e ke me majt lidhje me shoqnin. Po ty vajze_shkodrane ba me te than burri sot po dal me nji shoqe, a do tu nishe pak ne siklet??????
#265535 - 12/18/04 04:02 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

[QUOTE]Fillimisht postuar nga Tek-Tuk:
[qb] Mvaret se ke merr. Nqose e ke burrin xheloz pak si shtire e ke me majt lidhje me shoqnin. Po ty vajze_shkodrane ba me te than burri sot po dal me nji shoqe, a do tu nishe pak ne siklet?????? [/qb][/QUOTE]Kadal ma naqe na nuk ishim tu fol tek per tek ,mundet me dal me shok dhe shoqe por jo me nje shoqe ,as une dhe as ai ,normale aja pune si thu ti?
Na ishim tu fol per shoqeri ne pergjithesi ja teke.
Tana te mirat tesh :wave:

#265536 - 12/18/04 08:55 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Tek-Tuk Offline
anetar

Registered: 02/06/04
Loc: Canada
[QUOTE]Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] [QUOTE]Fillimisht postuar nga Tek-Tuk:
[qb] Mvaret se ke merr. Nqose e ke burrin xheloz pak si shtire e ke me majt lidhje me shoqnin. Po ty vajze_shkodrane ba me te than burri sot po dal me nji shoqe, a do tu nishe pak ne siklet?????? [/qb][/QUOTE]Kadal ma naqe na nuk ishim tu fol tek per tek ,mundet me dal me shok dhe shoqe por jo me nje shoqe ,as une dhe as ai ,normale aja pune si thu ti?
Tana te mirat tesh :wave: [/qb][/QUOTE]Pse maj qa ka tek per tek me pi kafe me nji shoqe shkollet apo punet. Pra ti keke e menimit se nuk ekziston. Se nuk munesh me i than nji shoqes qe te fton per nji kafe merr edhe nja 4-5 vet se e kam grun xheloze.

#265537 - 12/18/04 09:49 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

[QUOTE]Fillimisht postuar nga Tek-Tuk:
[qb] [QUOTE]Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] [QUOTE]Fillimisht postuar nga Tek-Tuk:
Tana te mirat tesh :wave: [/qb][/QUOTE]Pse maj qa ka tek per tek me pi kafe me nji shoqe shkollet apo punet. Pra ti keke e menimit se nuk ekziston. Se nuk munesh me i than nji shoqes qe te fton per nji kafe merr edhe nja 4-5 vet se e kam grun xheloze. [/qb][/QUOTE] :lol: :lol: :lol: Pse jo??Asaj shoqes duhet me ia pre mendja pak se nuk delet tek per tek kur je i martume :tipsy:

#265538 - 12/19/04 05:38 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Vajze_Shkodrane Offline
anetar i AF

Si perfundim tek une ekziston shoqeria edhe pas marteses por m'varet tek shoqeria,ka nga ato shoke dhe shoqe qe mendojne se te shqetesojne po ta mbajne shoqerine me ty edhe pse e martume,mu personalisht nuk me shqeteson kurre shoqeria e mire e paster dhe e sinqert dmth pa hile per te tjera pse te rrej me shqeteson.
Kaq kisha une me shtu,
tash tana te mirat dhe zgjidheni shokun ma te mire se vedin :tipsy:
Pacim :wave:

#265539 - 12/19/04 11:14 PM Re: A ekziston shoqeria edhe pas marteses apo duhet ti biem mohit asaj ?
Pop Tart Offline
anetar

Registered: 11/23/03
Loc: Ne nje vend qe sme jep dashuri
[QUOTE]Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Si perfundim tek une ekziston shoqeria edhe pas marteses por m'varet tek shoqeria,ka nga ato shoke dhe shoqe qe mendojne se te shqetesojne po ta mbajne shoqerine me ty edhe pse e martume,mu personalisht nuk me shqeteson kurre shoqeria e mire e paster dhe e sinqert dmth pa hile per te tjera pse te rrej me shqeteson.
Kaq kisha une me shtu,
tash tana te mirat dhe zgjidheni shokun ma te mire se vedin :tipsy:
Pacim :wave: [/qb][/QUOTE]Ajo nuk disutohet moj shodrane se ne besoj qe te kjo tem po flasim per nje shoqeri te mire se kur ti martohesh gjerat jane me serjoze dhe domoszdo shoqerin do ta kesh te mire . Dhe te pershtatqme per te dy palet qe mos te lindin konflikte midis qiftit .Si femrar meshkujt jam me bindje qe kan nevoj te ken shok dhe shoqe une per vete ndjehem me mire kur bej bised me nje shok se sa me nje shoqe sepse ne femrave na pelqen nganjeher te flasim me shume se gj'duhet kurse meshkujt flasin pak thjesht dhe bukur dhe te pershendes Shkodrane je shume e mire. :wave: pacim

Page 1 of 2 12>

Moderator:  ShkoderZemer, HaRaP 
Hop to:
Advertisements
Vip dhe personalitete Shqiptare
Artikuj nga Shqiperia.com
Artikujt me te fundit:
Fadil Berisha: Te gjesh celesin e suksesit te fotografise!
Vlersimi qe bota e artit fotografik ka bere dhe ben per fotografin Fad ...
Ismeti njeh politikanėt e Shqipėrisė qė janė agjentė...
Zhdukja e Ismet Kryeziut ka alarmuar jo vetėm policinė, por edhe shėrb ...
Facebook: Burgu i 150 milionė vetėve
Nė fillim u shpikėn e-mail-et dhe menjėherė pas tyre ēatet, vėrtet mun ...
Dhjetė kafshėt mė tė pasura tė botės
Janė tė pasura e tė famshme, por e veēanta ėshtė se kanė katėr kėmbė.  ...
118 ditė pa zemėr, eksperienca e 14 vjeēares nga Carolina e Jugut
Kjo vajzė (qė shikoni nė foto) ka jetuar pėr rreth tre muaj falė njė m ...
Forumi i Politikes
Ilir Kokona: Rama mė ka kėrcėnuar
by LiPS
10/29/08 05:24 AM
Albania - Sport
»Debatik Curri: Ā“Goli ofsajd, gjyqtari e ktheu ndeshjen nĆ« komediĀ”
»Hidi: Ā“Nuk na lejuan te luanim normalishtĀ”
»Besart Berisha: Gjyqtari vrau ndeshjen
»Mediat: Gjykimi i gjeorgjianit skandaloz
»Ervin Skela: Arbitrimi pati shumĆ« gabime
»Shansi i humbur i Arie Haan
»Mario Cenolli: Ā“Han duhet guxonte me tĆ« rinjtë”
»ShqipĆ«ria e pathyer nĆ« Baku, Han krijon pikĆ«pyetjet e para
»Skela, kapiten e golin e 10-tĆ« pĆ«r ditĆ«lindje
»RF. Azebajxhan-Shqiperi 1-1

Generated in 0.047 seconds in which 0.018 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression disabled.