Ads Zetaniche - Affiliate network

Diskutime tek 'Webmastera - Faqe - Domaining - Hosting' filluar nga Stacy90, 14 Jun 2017.

 1. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Pershendetje te gjitheve, :cool:

  Nuk jam i sigurtë nëse ky forum është i lidhur fort me marketingun e përkatësisë, por më lini t'ju prezantoj një nga mënyrat më të përfitueshme për të fituar para dhe për të ndërtuar biznes të suksesshëm në botën online - duke promovuar oferta përmes përkatësisë. Për të gjithë përkatësit atje, lërmëni t'ju prezantoj rrjetin tonë të përkatësisë Zataniche.

  Zetaniche është një rrjet përkatësie i bazuar në performancë dhe është themeluar në 2015 dhe ka një grup profesionistësh pas tyre me më shumë se 15 vjet eksperiencë në industri.

  Zetaniche, ka të gjithë fokusin në përdorimin e aftësive dhe njohurive për ti dhënë përkatësve të tyre shancin për të promovuar disa nga produktet si: shëndet, bukuri, humbje peshe dhe ne kategorinë e takimeve, në shtete që nuk janë akoma të eksploruara por kanë potencial të madh. Pra, ne operojmë në vende si: Rumania, Finlanda, Bullgaria, lituania, Bosnja, Shqipëria, Kroacia, Serbia, Sllovenia, Sllovakia, Letonia, Mali i Zi, Qipro, Çekia, Estonia, Portugalia, Maqedonia, Kazakistani, Maroku, Bjellorusia, Greqia, Italia, Polonia, Ukraina.

  Produktet më të famshme në Shqipëria janë GoSlimmer, Vein Stopper, RectiStop, dhe shumë të tjerë me pagesë 50% CPA për produktet dixhital dhe 20-30% për produkte fizike.

  Për përkatësit tanë ne ofrojmë faqe të përkthyera në gjuhën e tyre të lindjes të një shteti për të cilin produkti është i bërë, dhe në këtë mënyrë ne i japin mundësinë për të arritur audiencën e duhur.

  Besoj jeni të interesuar për pagesën dhe për opsionet dhe kushtet. Pagesat bëhen në bazë mujore, me shumë minimale prej 50€ për Paxum dhe Payoneer dhe 100€ për Wire. Ne ofrojmë pagesa javore dhe dy javore për përkatësit që fitojnë 1000€, ose 1500€.

  Manaxherët e përkatësisë dhe suporti ynë i dedikuar do ju ndihmojë me kënaqësi që të arrini qëllimet e dëshiruara dhe të maksimizoni të ardhurat me promocionet e produkteve tona.

  Për informacione të mëtejshme, ndihuni të lirë të kontaktoni me ne direkt në email: support@zetaniche.com ose Skype: aff_zetaniche . ;)
   
 2. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Përshendetje të gjithëve! ;)

  [​IMG]

  Nuk ka lidhje nëse jeni affiliate me përvoj ose jeni në fillim të affiliate marketing, sigurisht shpesh herë pyesni nëse keni zgjedhur ose do e zgjedhni nichen më të përshtatshëm dhe më profitabil për promocion.

  Zetaniche me vlerë punon në studimin e tregut dhe në targetin preciz të nevojave publike, që do të thotë që në ofertën e saj offer për promocion gjithmonë ka produktet më të kërkuara. Zetaniche është e fokusuar në promocionin e produkteve në regjione në të cilat nuk janë shumë kompetente, kështu që zgjidhja e promocionit të produkteve tona, të cilët janë të kërkueshë shumë në mesin e publikut, por në regjionet në të cilat nuk ka shumë konkurencë, pothuajse kombinimim fitues për çdo publisher.

  Si të zgjedhni niche?
  • Nëse jeni pronar direkt i sajtit, zgjidhni niche i cili është i afërt me përmbajtjen e sajtit tuaj, për të cilin keni njohuri që publiku i sajtit tuaj do mund të reagonte pozitivisht.
  • Nëse punoni me shumë burime të trafikut ose keni për qëllim të punon, zgjidhni niche i cili është i afërt me intereset tuaja, sepse më lehtë do i kuptoni nevojat e publikut dhe kompanin tuaj do e bëni më profitabile.
  • Zgjedhja e niche sipas popullaritetit, duke marr parasysh konkurencën e regjionit për promocion.
  Të gjitha këto dhe më shumë lexoni në bllog post-in tonë të fundit i cilin për Ju e ka pregaditur Zetaniche team i vlefshëm. Kemi pregaditur për ju detajet dhe përparësit të niches me të cilat rrjeti ynë punon, si dhe disa sugjestione të cilat niches dhe subniches i ka zgjedhur, varësisht nga përmbajtja e sajtit tuaj, nevojave dhe qëllimeve. Natyrisht nuk mungojn as rekomandimet se cilat offera të zgjidhen në cilën kategori. Për arsye e të gjitha të lartë cekurat mos lëshoni të vizitoni bllogun tonë!

  Zeta NICHES janë: health, weight loss, beauty, dating, adult, make money.

  Shtetet të cilat i mbulojm janë: Rumania, Finlanda, Bullgaria, lituania, Bosnja. Shqipëria, Kroacia, Serbia, Sllovenia, Sllovakia, Letonia, Mali i Zi, Qipro, Çekia, Estonia, Portugalia, Maqedonia, Kazakistani, Maroku, Bjellorusia, Greqia, Italia, Polonia, Ukraina.

  Mos mendoni shumë, bashkonu rrjetit tonë madje SOT! Për më shumë informacione na kontaktoni me anë të emailit ose skajpit.
   
 3. Stacy90

  Stacy90 Primus registratum

  Përshendetje të gjithëve,

  Zetaniche punon me vlerë si në rrjetin e saj dhe në pasurimin e paletes së produkteve për affiliatet tonë të dashur gjithashtu edhe në pregaditjen e përmbajtjeve të llojeve të ndryshme për të gjithë ata që dëshirojn që të njihen më mirë me rrjetin tonë por të angazhohen në botën e affiliation.

  [​IMG]

  Kështu kemi vendosur që me postën e kësaj jave së kaluar të gjithë vizitorëve të ueb faqes tonë të i ofrojm më mirë në rrjetin tonë dhe në mënyrën se si ajo funksionon.

  E ju kemi ndarë disa hapa të cilët nevojiten të dini për të filluar kampanjën tuaj të parë te ne. Në cilën mënyrë të kërkoni offerat, cilat ad mënyra ofrojm, si të vendosni tracking, të ndjekni statistikat e edhe më shumë mund të mësoni në bllogun tonë të fundit.

  E nëse megjithatë nuk jeni të njohur me termin affiliate-ve, ju kemi dhënë edhe disa spjegime për të fituar foton më të kjartë në lidhje me atë se çfarë pikërisht paraqet dhe në cilën mënyrë mund të i krijoni vetës fitim shtesë si affiliate.

  P.S. Gjithashtu ju kemi ndarë edhe Top Offers of the week!

  Këtu ende nuk është fundi...

  Do keni mundësin të lexoni se cilat janë përparësit të promovimit të premium SMS offerave si dhe çfarë pikërisht ato paraqesin.

  Siç mund ta shihni, shumë përmbajtje interesante kemi pregaditur për Ju në bllog postimin tonë të fundit dhe do pregadisim në të ardhmen, për këtë jeni të lirëtë ktheheni në ueb faqen tonë në çdo kohë dhe të shikoni se çfarë Ju kemi ndarë.

  Natyrisht, për të gjitha pyetjet shtesë që mund të i keni, mund të na kontaktoni direkt me anë të mailit dhe Skajpit.

  Mos mendoni shumë, bashkonu rrjetit tonë madje SOT!
   

Shpërndajeni këtë faqe