1. DarkBlonde

    DarkBlonde Valoris scriptorum

  2. Artin

    Artin Valoris scriptorum

  3. Artin

    Artin Valoris scriptorum

  4. Artin

    Artin Valoris scriptorum

  5. Artin

    Artin Valoris scriptorum

  6. DarkBlonde

    DarkBlonde Valoris scriptorum

    20882752_349555868815636_4163407424514839011_n.jpg
     
    Away likes this.
  7. Artin

    Artin Valoris scriptorum

    Po të ishte kështu, fotot që solla më lart do të kishin marrë pëlqime, po nuk kanë marrë asnjë... :p
     
  8. Artin

    Artin Valoris scriptorum

    [​IMG]
     
    Away likes this.
  9. TinkerBell

    TinkerBell Papirus rex

  10. Rimseb10

    Rimseb10 Valoris scriptorum

    Sa klas qe ke ku e ke mar gjith ket, a se ke secret
     
  11. TinkerBell

    TinkerBell Papirus rex

    Nga Google Images :p
    Asgjë sekrete.
     
  12. Rimseb10

    Rimseb10 Valoris scriptorum

    Ok mjafto te ket sukses imitimi ne kto Images
     
  13. Mystique

    Mystique Larg Anëtar i Shtabit

    22788805_1493632370936028_6509304713996799251_n.jpg
     
    Artin likes this.
  14. Chrono_Crusade

    Chrono_Crusade Valoris scriptorum

  15. Artin

    Artin Valoris scriptorum

    Më duket se disa këtu nuk e kanë kuptuar temën siç duhet...
    Tema thotë foto dhe piktura, jo karikatura :p

    [​IMG]
     
  16. Chrono_Crusade

    Chrono_Crusade Valoris scriptorum

    Edhe permbajtja e karikatures femer eshte , aq me teper me nje mesazh shume me te forte :p
     
    Away likes this.
  17. Artin

    Artin Valoris scriptorum

    E ku mesazh më të fortë se i fotos sime?!
    Askush s'mund të japë dot mesazh më të fortë se ajo! :p
     
  18. Artin

    Artin Valoris scriptorum

    Ana Beatriz Barros

    [​IMG]
     
  19. Artin

    Artin Valoris scriptorum

  20. Artin

    Artin Valoris scriptorum

Shpërndajeni këtë faqe