Receta Gatimi Shqiptare

Diskutime tek 'Kuzhina dhe receta gatimi' filluar nga TEDI, 4 Nov 2002.

  1. Kordelja

    Kordelja Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Me niseshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
     
  2. I love new york

    I love new york Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Ana ku jeton ti moj qe ke Stop & Shop afer s'e jo per gje po edhe une kam /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:
     
  3. Guest

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    KUSH DI SI BOHET IMAN BAJALLDIA SE KU E NGJOVA NJE DITE KET EMRIN :tipsy:
     
  4. Emin3m

    Emin3m Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    ahh more Tedi, kur e kam ngrene une Taven e Kosit tend, kam qelbur tere avionin diten tjeter.
    ku i kishe gjetur mer ato veze? mire qingji qe ishte nga ato te frigoriferit, por...
    Ted, sa vete, kone ik me vrap nga Spilea e Kavajes mer? amon thuja ktyne, se asnjoni nuk e beso.ahahaha
    Ted, je king, por na shkruaj me shume, ti e di mo, qe ne kena qejf me gatu, nje koke ne internet e nje ke tenxherja e majme.
    Je flori cun, hajt, se me dollar amerikon kena me ta shtru shpine , mer shjet-on. :rockband:
    Bjeri Ted Bjeri, se i ke pas ra ma bukur...ec Aty.
     
  5. TEDI

    TEDI Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Ahere Imam Bajalldi bohet

    PAtellxhana 6 7 cope mesatare

    Speca te kuq 2 3 cope

    Mish te grire gjysem kile ...
    Qepe Salce Domate ose domate te fresket kripe Piper majdanoz
    Merren Patellxhanat dhe lahen mire pastaj cahen dhe hiqen farat e brendshme dhe lihen vetem me lekuren dmth germohen nga pak brenda ose mund ti presesh feta feta te holla per se gjati . Priten specat ne fije te vogla ose copa te vogla Ne nje Tigan me vaj i skuq pak patellxhanat nese do i besh te tera . Ne Nje Tigan tjeter ose Tenxhere te vogel hedh pak vaj hedh qepet e grira holle te skuqen dhe kur kane marre ngjyre te arte hedh specat dhe mishin e grire i kaverdis mire e mire dhe derisa te skuqen mire hedh dhe pak salce ose domate te grire Pak majdanoz kripe dhe piper . Ndizet Furra me temperature 189 Grade. Ne Nje tepsi tjeter E lyejme pak me vaj dhe vendosim patellxhanet nese do i vesh komplet ahere brenda i mbushim me mishin e grire te pergatitur pak me pare ndersa nese do i vendosesh te prera feta feta shtrohen fetat dhe hidhet siper mishi i grire i shperndare njesoj . Futet ne furre dhe siper i hedh pak kripe dhe piper tjeter dhe majdanoz te grire dhe pak salce damotesh . I fut ne furre dhe i le te piqen per rreth 1 ore duke e kontrolluar here pas here ... T bofte MIre dhe kur ta besh me Ruaj mua nje Racion ...


    eminemo ti ske ardh fare atje ke Hoteli im robo po mos ja fut kot po nejse Kur t vish t boj lali nai Tris Risotosh qe te te hike petlla fare ... :cool:
     
  6. tirana

    tirana Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

     
  7. TEDI

    TEDI Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

     
  8. Re: Receta Gatimi Shqiptare

    O Tedo ,lum ajo qe do te marri per burre :thumbsup:
     
  9. TEDI

    TEDI Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Ka kohe po he ...
     
  10. tirana

    tirana Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

     
  11. TEDI

    TEDI Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

     
  12. Ema

    Ema Goddes

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Me niseshte /pf/images/graemlins/laugh.gif !
     
  13. TEDI

    TEDI Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Jo me jo se nuk do i hekurosim ...
     
  14. elvisa

    elvisa Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    deshe veze me planca?
    merr planc te fresket zije derisa te shterret pasi e ke ndare copa te vogla quhet sazem nqs nuk ska vjame hilli pak vaj kikirikut shqip prit sa te shterrin krejt derisa te dali ne yndyren e vet. Hidhi krype pastaj leje te ftohet. Ka mu ba si puna e tlynit,gjalpiti ngrire. merr 2 luge ose 3 luge gjelle nga sazemi hidhe ne felter sa te shkrihet hidhi vezet sa te skuqen hiqi dhe te befte mire. podgoriqane gjedhe :wave:
     
  15. TEDI

    TEDI Valoris scriptorum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Po Ploncat jan t la apo hic fare . HArrove me shtu PAk gelqere me pastru ploncat para se me i zi ere ...
     
  16. helibak mucogllava

    helibak mucogllava Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

     
  17. Florus

    Florus Forumium maestatis

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    ndiiiihmeeee
    pse me doli pilafi pak i forte (hera 2 qe e bej vete) kush mund te me ndihmoje pls :angel:
     
  18. dolce_vita

    dolce_vita Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    se nuk e ke zier tamom ja pse.... :shrug:
     
  19. Florus

    Florus Forumium maestatis

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    jo mi se e lashe te ziente deri sa dolen ato vrimat... e ke parasysh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe raporti i ujit me orizin ishte i sakte 1 me 1 boooh.. :confused:
     
  20. dolce_vita

    dolce_vita Primus registratum

    Re: Receta Gatimi Shqiptare

    Ppyet Zeqo_pilafin
    se ai eshte ekspert pilafi /pf/images/graemlins/laugh.gif
     

Shpërndajeni këtë faqe