Muzika jugosllave ne dekada

Diskutime tek 'VIPat me famë botëore, klubi i Fansave' filluar nga koppertoni, 25 Apr 2004.

 1. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 2. Vrapuesi

  Vrapuesi Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  Ty te lumte per patriotizmin po shkruaj tek temat e politikes dhe historise, jo ketu!!
   
 3. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  Muzika me e bukur. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
   
 4. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

  http://www.speedyshare.com/432342161.html Rodbina /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
   
 5. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  /pf/images/graemlins/wave.gif
   
 6. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 7. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  GEZUAR KRISHLINDJET JUGOSLLAVIA /pf/images/graemlins/wave.gif
   
 8. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 9. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 10. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 11. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 12. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 13. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 14. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 15. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 16. ujku81

  ujku81 Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  Tema mbyllet perkohesisht deri sa te qetesoheni.
   
 17. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 18. master of puppets

  master of puppets Primus registratum

  Re: Muzika jugosllave ne dekada

  kur isha i vogel shikoja certani film ne televiznja cerrni gore dhe te vetmet fjale qe mbaj mend ishin
  istivece dobrovece
  dhe fjalet e sigles se nje programi
  llakunoc,llakunoc...
   
 19. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

 20. ALTIN

  ALTIN Primus registratum

Shpërndajeni këtë faqe