Intein Fjalor 2005 (Program Shqiptar)

Diskutime tek 'Nën tokë' filluar nga Gabeli, 11 Jul 2007.

 1. Gabeli

  Gabeli Fillestar

  Intein Fjalor 2005 (Program Shqiptar)

  <u><span style='font-size: 14pt'>Intein Fjalor 2005</span></u>

  [​IMG]

  Programi kompjuterik që integron gjuhën Shqipe - gjuhën më të vjetër në Europë - me 4 ndër gjuhët më të rëndësishme në Botë - Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht dhe Italisht. Fjalori integrohet me 2 nga programet më të përdorshëm nga ju - MS Word dhe Internet Explorer - për t'jua ofruar përkthimin në Shqip pikërisht aty ku del nevoja për të!

  [​IMG]

  Shkarkoni versionin e plote te thyer nga KraX/UAC Team:
  <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Code:</div><div class="ubbcode-body ubbcode-pre" style="height: 34px;"><pre>http://rapidshare.com/files/29467532/Install_Fjalor_2005.exe</pre></div></div>
  Passwordi i instaluesit: <span style="color: #3333FF">krax/uac</span>
 2. Dani83

  Dani83 Fillestar

  Re: Intein Fjalor 2005 (Program Shqiptar)

  FALEMINDERIT!
 3. vllaznim

  vllaznim Guest

 4. don alnt

  don alnt Guest

  alush likes this.
 5. alush

  alush Fillestar

  shum mir por ku muj me e shkarku
 6. hanaregi

  hanaregi Guest

Share This Page