Gjetja e këshilluesit financiarë më të mirë nga Hajdin Sejdia

Diskutime tek 'Ekonomia & Biznesi Shqiptar' filluar nga Munadin, 24 Mar 2016.

 1. Munadin

  Munadin Primus registratum

  Shumë njerëz janë në kërkim për të gjetur mënyra dhe mjete që mund të gjenerojnë më shumë të ardhura dhe për të ruajtur një sasi të konsiderueshme të parave për të ardhmen. Megjithatë këta njerëz janë në dijeni se thjesht duke planifikuar fondet e tyre më mirë, ata mund të shpresojnë për të arritur objektivat e tyre financiare. Hajdin Sejdia thotë se gjithçka që duhet të bëni është që të kërkoni ndihmë financiare nga një këshilltar financiar me reputacion. Duke marrë shërbimet e një këshilltari profesional, ata nuk munden vetëm të planifikojnë financat e tyre, por gjithashtu mund të sigurojnë që ata po kursejnë një shumë të hollash për t`i pasur para çdo lloj krizave financiare.

  Zona e financave është aq e gjerë dhe komplekse saqë një person nuk mund të jetë në gjendje për të trajtuar financat e tij thotë Hajdin Sejdia. Prandaj punësimi i një këshilltari profesional është i rekomanduar. Këta këshilltarë dinë sasi të madhe të informacionit dhe njohurive për të gjitha gjëra në lidhje me financimin. Ata mund të vënë në dispozicion ekspertizën dhe përvojën e tyre për të udhëhequr klientët e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme dhe t`u sigurojë atyre zgjidhje të dobishme. Ata mund të udhëzojë në çështjet e aktiviteteve, përgjegjësive, borxheve, pronave ose ndonjë detyrim tjetër financiar. Duke u kujdesur për të gjitha pasojat e taksave, një këshilltar i mirë mund të japin informacion mbi të gjitha aspektet e financave.

  Hajdin Sejdia pranon se ka disa gjëra që ju duhet t`i shikoni në këshilltarin tuaj financiare para se ta punësoni për shërbimet e tij. Ai duhet të ketë kredencialet të mira dhe duhet të mbajnë një prapavijë profesionale dhe të fortë. Ai duhet të punoje në një firmë apo organizatë me reputacion dhe duhet të kenë certifikata financiare dhe grada në emrin e tij. Informacion më i hollësishëm rreth tij mund të gjenden edhe jashtë kompanisë që ai punon. Interneti është një burim informacioni shumë i rëndësishëm në këtë drejtim.

   

Shpërndajeni këtë faqe