Black and White

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga Mystique, 14 Oct 2014.

 1. Frank

  Frank Forumium maestatis

  ok2.jpg
   
  DarkBlonde likes this.
 2. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

 3. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  4032708-lg.jpg
   
  glauk likes this.
 4. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

 5. Linux

  Linux think different

  [​IMG]
   
  glauk, gurax and joetisti_ like this.
 6. Frank

  Frank Forumium maestatis

 7. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Vërtetë ? Çfarë ngjyra shikon ti Frank ?
  Hë njëherë :p
   
 8. Passion- Al

  Passion- Al Forumium maestatis

 9. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

 10. Frank

  Frank Forumium maestatis

  Tinku po kjo eshte e zeze, e bardhe dhe gri moj!!!
   
 11. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  Aiiiiiii, çfarë paskam bërë :( , më paska ikur ngjyra gri mua!
  Keq : /
   
 12. TinkerBell

  TinkerBell Papirus rex

  FB_IMG_1498452403211.jpg
   
  gurax likes this.
 13. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

 14. DarkBlonde

  DarkBlonde Valoris scriptorum

  03246870981252cb8745e24eb0a7cf95--skinny-motivation-vile.jpg
   
  gurax likes this.
 15. Artin

  Artin Papirus rex

  [​IMG]
   
  gurax and joetisti_ like this.
 16. Artin

  Artin Papirus rex

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.
 17. Artin

  Artin Papirus rex

  [​IMG]
   
  TinkerBell likes this.
 18. Artin

  Artin Papirus rex

 19. Artin

  Artin Papirus rex

 20. joetisti_

  joetisti_ Locus omnem

Shpërndajeni këtë faqe