Arti i Rruges

Diskutime tek 'Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative' filluar nga Al-Punk, 7 Oct 2013.

 1. Solaris

  Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit

  1013369_920083278013165_591796548604222265_n.jpg
   
  Hope and Dreamer like this.
 2. Solaris

  Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit

  10928988_880361738651986_4079488734178335336_n.jpg 10928988_880361738651986_4079488734178335336_n.jpg 10988320_928503310504495_6044713014030609893_n.jpg 11107744_931549986866494_7545674801812484855_n.jpg

  Po e mbyll me kaq por kam bindjen që ka shumë , duke hulumtuar më pëlqyen shumë këto dhe vendosa ti ndaj me ju!
   
  Dreamer likes this.

Shpërndajeni këtë faqe