është e lehtë të botosh një libër?

Diskutime tek 'Letërsia' filluar nga guest17, 24 Mar 2017.

  1. guest17

    guest17 Forumium maestatis

    Sa mund te kushtojë të botosh një libër dhe a ia vlen barra qirane në keto kohët e sotme?
     

Shpërndajeni këtë faqe