Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!

Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  12,320
 2. S6T6N6
  Përgjigje:
  234
  Shikime:
  181,037
 3. S6T6N6
  Përgjigje:
  384
  Shikime:
  207,534
 4. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,428
 5. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  7,929
 6. rvd
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,024
 7. Rejhana Çekrezi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  878
 8. Sweety el
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  4,251
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,839
 10. Delo partizani
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,229
 11. cacol
  Përgjigje:
  178
  Shikime:
  30,001
 12. scadarsko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,900
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,667
 14. Mysterium
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,676
 15. Teolog
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  7,514
 16. Universal
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,505
 17. Thamina
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,351
 18. Teolog
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  5,327
 19. Universal
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,048
 20. alban bala
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  3,740

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...