Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. S6T6N6
  Përgjigje:
  234
  Shikime:
  178,466
 2. S6T6N6
  Përgjigje:
  384
  Shikime:
  204,767
 3. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  12,037
 4. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  7,633
 5. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,165
 6. Teolog
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,673
 7. Hektor12
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  9,493
 8. scadarsko
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  2,549
 9. Enea Xhani
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  8,085
 10. scadarsko
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,550
 11. Universal
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,834
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  10,588
 13. Thamina
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,268
 14. Thamina
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,614
 15. Thamina
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  3,624
 16. regele
  Përgjigje:
  165
  Shikime:
  37,309
 17. ilia spiro
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,116
 18. Teolog
  Përgjigje:
  127
  Shikime:
  11,099
 19. Thamina
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,605
 20. scadarsko
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,860

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...