Programimi

/* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. AlbanianC0derz
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  474
 2. gurax
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,473
 3. shkopi
  Përgjigje:
  100
  Shikime:
  9,731
 4. urijan
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  9,249
 5. The Helper
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  7,806
 6. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,103
 7. Enea Xhani
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  4,608
 8. Al-Punk
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,735
 9. kuriozi000000000000000000
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  6,525
 10. Al-Punk
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,791
 11. cufi_bardhit
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,916
 12. jumpi
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,847
 13. giapar
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,318
 14. IT/Programming
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,038
 15. oneo
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,757

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...