Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Agjenti_007
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,991
 2. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,164
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,129
 4. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  832
 5. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  788
 6. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  801
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  623
 8. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  508
 9. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  495
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  535
 11. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  454
 12. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  679
 13. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  573
 14. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  516
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  498

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...