Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli ↓
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  10,075
 2. kastriot
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  4,175
 3. kastriot
  Përgjigje:
  23
  Shikime:
  2,547
 4. MLK
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,394
 5. Blendi
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,060
 6. antihero
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  1,424
 7. S6T6N6
  Përgjigje:
  246
  Shikime:
  53,196
 8. Santiago
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,675
 9. "Dr.Dituria"
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,345
 10. Klinton
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  726
 11. komino
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  878
 12. Megg
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,300
 13. ujku81
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  1,064
 14. Klinton
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,460
 15. komino
  Përgjigje:
  86
  Shikime:
  27,825
 16. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  932

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...