Politika Shqiptare (ne te gjitha trojet shqiptare)

Diskutim mbi politikën dhe partitë, qeveritë që shkojnë e vijnë...!

 1. Ballkani, ky zjarr i fshehur

  Diskutime mbi politikat ballkanase.
  Tema:
  291
  Mesazhe:
  5,685
  E fundit: hindistroies net meewsFlicDispToils, 20 Jul 2018
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. ujku81
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  9,877
 2. justilda
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  26
 3. Agjenti_007
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,021
 4. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  138
 5. faustmechtilde
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,014
 6. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  356
 7. Agjenti_007
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  727
 8. vinjol
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,773
 9. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,551
 10. Agjenti_007
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,225
 11. Al-Punk
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,586
 12. Universal
  Përgjigje:
  45
  Shikime:
  7,953
 13. pirro2016
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  857
 14. Gay
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  837
 15. Agjenti_007
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,927
 16. Agjenti_007
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,108

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...