Linux Servers

Perdorimi, Serverat dhe siguria e serverave. Mbrojtja, kontrolli dhe mirëmbajtja e tyre. Diskutime dhe teknika.

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. gurax
  Ngjitës

  LINUX

  Përgjigje:
  183
  Shikime:
  150,431
 2. gurax
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  3,960
 3. Brilliant
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,765
 4. Al-Punk
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  6,278
 5. Linux
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,735
 6. alko
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,199
 7. alko
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,138
 8. Brilliant
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,009
 9. Brilliant
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,032
 10. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,111
 11. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,965
 12. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,084
 13. alko
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,437
 14. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,020
 15. alko
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,552
 16. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  962
 17. alko
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  962

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...