Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. dirty vegas
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  3,010
 2. Belina1986
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  3,116
 3. psiko...
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  7,869
 4. alinos
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  953
 5. jezerca
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  4,144
 6. alinos
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  937
 7. Landa
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,006
 8. lysien shardon
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,348
 9. Kordelja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,590
 10. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  10,608
 11. Kordelja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  3,687
 12. alinos
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,181
 13. zog
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  768
 14. ReDe Cohen
  Përgjigje:
  36
  Shikime:
  1,469
 15. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,216

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...