Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  745,098
 2. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  523,539
 3. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  388,129
 4. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  46,344
 5. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  28,961
 6. FALKO
  Përgjigje:
  912
  Shikime:
  1,484,933
 7. Goca
  Përgjigje:
  1,840
  Shikime:
  792,124
 8. Ema
  Përgjigje:
  1,521
  Shikime:
  335,432
 9. lule-bore
  Përgjigje:
  46
  Shikime:
  247,129
 10. Kordelja
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  179,927
 11. Ema
  Përgjigje:
  348
  Shikime:
  157,332
 12. dr love
  Përgjigje:
  1,413
  Shikime:
  125,431
 13. white
  Përgjigje:
  853
  Shikime:
  95,971
 14. Kordelja
  Përgjigje:
  100
  Shikime:
  92,781
 15. Landa
  Përgjigje:
  56
  Shikime:
  73,308
 16. MeLoDy
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  68,203
 17. Darien
  Përgjigje:
  747
  Shikime:
  67,749
 18. Ian
  Përgjigje:
  101
  Shikime:
  61,167
 19. Sweety el
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  59,859
 20. Smoky_Angel
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  48,817

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...