Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  517,965
 2. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  740,223
 3. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  384,154
 4. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  42,951
 5. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  27,704
 6. Goca
  Përgjigje:
  1,840
  Shikime:
  788,211
 7. Ema
  Përgjigje:
  1,521
  Shikime:
  334,092
 8. dr love
  Përgjigje:
  1,413
  Shikime:
  122,306
 9. FALKO
  Përgjigje:
  912
  Shikime:
  1,480,434
 10. white
  Përgjigje:
  853
  Shikime:
  94,533
 11. Darien
  Përgjigje:
  747
  Shikime:
  66,878
 12. Ema
  Përgjigje:
  348
  Shikime:
  156,897
 13. eM
  Përgjigje:
  200
  Shikime:
  18,235
 14. Goca
  Përgjigje:
  195
  Shikime:
  46,878
 15. e panjohura
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  14,320
 16. Ema
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  14,406
 17. Garo
  Përgjigje:
  145
  Shikime:
  14,126
 18. shkrimi
  Përgjigje:
  132
  Shikime:
  35,781
 19. edda
  Përgjigje:
  118
  Shikime:
  24,152
 20. gjergji001
  Përgjigje:
  109
  Shikime:
  15,831

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...