Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  42,951
 2. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  517,963
 3. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  27,704
 4. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  740,221
 5. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  384,152
 6. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  77
 7. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  138
 8. Fawkey
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  413
 9. dr love
  Përgjigje:
  1,413
  Shikime:
  122,304
 10. miku-yt
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,080
 11. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  591
 12. BeRaTsi_MiZeRje
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  18,344
 13. katsune
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  6,831
 14. Goca
  Përgjigje:
  195
  Shikime:
  46,878
 15. e panjohura
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  14,320
 16. crazy
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  13,473
 17. FALKO
  Përgjigje:
  912
  Shikime:
  1,480,433
 18. Kordelja
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  177,208
 19. Komita2006
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  3,757
 20. guest17
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  3,014

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...