Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  384,131
 2. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  740,193
 3. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  27,679
 4. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  517,902
 5. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  42,849
 6. Kordelja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,138
 7. bebi
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  2,385
 8. tutu
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  28,842
 9. Anasykaltra
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  1,576
 10. Ema
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,337
 11. Diavolessa
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  8,483
 12. TEA
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,584
 13. Ema
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  3,635
 14. AlbanianEagle
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,041
 15. illyricus
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  717
 16. v
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  5,019
 17. sonora
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,777
 18. Imeri
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,441
 19. eM
  Përgjigje:
  27
  Shikime:
  1,896
 20. macia_blu
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  4,296

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...