Letërsia

Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Vals
  Përgjigje:
  322
  Shikime:
  40,828
 2. harap
  Përgjigje:
  2,215
  Shikime:
  516,047
 3. eM
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  27,197
 4. Ema
  Përgjigje:
  1,026
  Shikime:
  738,473
 5. Diabolis Dassaretis
  Përgjigje:
  582
  Shikime:
  383,488
 6. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  33
 7. Fawkey
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  334
 8. dr love
  Përgjigje:
  1,413
  Shikime:
  120,552
 9. miku-yt
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  386
 10. lutficoka1
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  526
 11. BeRaTsi_MiZeRje
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  17,454
 12. katsune
  Përgjigje:
  64
  Shikime:
  6,522
 13. Goca
  Përgjigje:
  195
  Shikime:
  46,514
 14. e panjohura
  Përgjigje:
  168
  Shikime:
  13,831
 15. crazy
  Përgjigje:
  43
  Shikime:
  13,249
 16. FALKO
  Përgjigje:
  912
  Shikime:
  1,476,383
 17. Kordelja
  Përgjigje:
  21
  Shikime:
  165,542
 18. Komita2006
  Përgjigje:
  25
  Shikime:
  3,656
 19. guest17
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  2,880
 20. Lisa
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  10,892

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...