Koktej Diskutimesh

Kerkuat shume dhe akoma nuk jeni shprehur diku??? Me siguri ketu keni per te gjetur dicka, freskohuni pak dhe nisuni perseri.

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Altaf
  Përgjigje:
  152
  Shikime:
  7,657
 2. Hellena
  Përgjigje:
  151
  Shikime:
  32,966
 3. Moira Anderson
  Përgjigje:
  149
  Shikime:
  7,571
 4. olololol
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  10,987
 5. Shqiptarja
  Përgjigje:
  147
  Shikime:
  5,745
 6. D-J
  Përgjigje:
  146
  Shikime:
  36,380
 7. Boby
  Përgjigje:
  146
  Shikime:
  31,185
 8. disku
  Përgjigje:
  145
  Shikime:
  24,101
 9. peson
  Përgjigje:
  143
  Shikime:
  30,842
 10. Petroninsja
  Përgjigje:
  143
  Shikime:
  6,984
 11. assassino26
  Përgjigje:
  138
  Shikime:
  3,404
 12. OROSHI
  Përgjigje:
  136
  Shikime:
  23,682
 13. Megg
  Përgjigje:
  135
  Shikime:
  21,146
 14. Scorpion
  Përgjigje:
  134
  Shikime:
  28,829
 15. random
  Përgjigje:
  133
  Shikime:
  27,073

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...