Hapësira filozofike

Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,867
 2. mirdita
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  37,181
 3. enajda
  Përgjigje:
  2,005
  Shikime:
  216,024
 4. palaccio
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  3,293
 5. ledioni
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  4,415
 6. princ
  Përgjigje:
  31
  Shikime:
  1,891
 7. olti
  Përgjigje:
  35
  Shikime:
  6,608
 8. juxhoxhjaj
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  2,742
 9. Rornela
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  496
 10. x84
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,443
 11. Mortal
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  2,075
 12. Kordelja
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  7,435
 13. Ema
  Përgjigje:
  32
  Shikime:
  3,708
 14. HipHop-Girl
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  1,404
 15. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  441
 16. blabla
  Përgjigje:
  157
  Shikime:
  40,572

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...