Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Primo
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  514
 2. DiBraN_
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  561
 3. Jorina_
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  518
 4. Jorina_
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  484
 5. POKER
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  738
 6. Daja
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  615
 7. Primo
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  718
 8. Nicole
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  708
 9. Frank
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  829
 10. Albi_PG
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  395
 11. Liana
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  574
 12. WORLD
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  415
 13. Albi_PG
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  439
 14. Andrea22
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  510
 15. Andrea22
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  327

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...