Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. hax0r
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  322
 2. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,193
 3. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,626
 4. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,362
 5. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  10,316
 6. harap
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  9,867
 7. WORLD
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  91
 8. MeKaNiKu
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  156
 9. VaMPiRI
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  156
 10. Guns-N_Roses
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  184
 11. MeKaNiKu
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  92
 12. ELSON01
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  259
 13. England
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  211
 14. haradin
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  207
 15. Unikkatil-real
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  564
 16. Vilsoni
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  623
 17. Daja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  594
 18. NexT
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  703
 19. Eraldii
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  370
 20. Eraldii
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  473
 21. Hope
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  408

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...