Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. harap
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  9,870
 2. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  10,321
 3. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,364
 4. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,629
 5. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,198
 6. hax0r
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  340
 7. Antonjo
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,355
 8. Djalli_Vogel
  Përgjigje:
  28
  Shikime:
  4,366
 9. sauron
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  912
 10. gjekec
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  880
 11. Eddi
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  838
 12. PLAKU_prej_TIRONE
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,109
 13. terepervetezotipertegjith
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  913
 14. alfred
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  1,184
 15. Xhada
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  4,329
 16. VIMAR
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  996
 17. pupi
  Përgjigje:
  14
  Shikime:
  1,405
 18. GaP
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  940
 19. Antonjo
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  927
 20. Admirali
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  864
 21. pupi
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  968

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...