Dhoma #Shqiperia

Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,848
 2. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  7,428
 3. Timi
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  10,073
 4. harap
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  9,651
 5. AVOCADO
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  754
 6. NexT
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  610
 7. POKER
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  1,317
 8. Unikkatil-real
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  474
 9. Vilsoni
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  526
 10. haradin
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  141
 11. Daja
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  526
 12. traktoristi
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  532
 13. Zamira^
  Përgjigje:
  15
  Shikime:
  521
 14. Eraldii
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  310
 15. Eraldii
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  413
 16. Hope
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  356
 17. AVOCADO
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  289
 18. MeKaNiKu
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  784
 19. Dejv
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  325

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...