Dashuria

Jeto, dhe jetën time po e deshe, eja dhe merre veç jeto...!

Rendi:
Titulli
Përgjigje ↓ Shikime
Mesazhi i fundit
 1. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,312
 2. el_magico
  Përgjigje:
  1,245
  Shikime:
  42,634
 3. Diavolessa
  Përgjigje:
  1,182
  Shikime:
  730,602
 4. Shkrimtari
  Përgjigje:
  946
  Shikime:
  61,780
 5. Sweety el
  Përgjigje:
  924
  Shikime:
  44,596
 6. joetisti_
  Përgjigje:
  671
  Shikime:
  35,427
 7. Petroninsja
  Përgjigje:
  644
  Shikime:
  167,732
 8. NYC_GUY
  Përgjigje:
  640
  Shikime:
  34,612
 9. Sweety el
  Përgjigje:
  593
  Shikime:
  43,056
 10. Baki
  Përgjigje:
  476
  Shikime:
  139,035
 11. lio
  Përgjigje:
  460
  Shikime:
  123,065
 12. regele
  Përgjigje:
  449
  Shikime:
  56,281
 13. Sweety el
  Përgjigje:
  446
  Shikime:
  19,888
 14. princ
  Përgjigje:
  429
  Shikime:
  15,890
 15. Seriozi
  Përgjigje:
  407
  Shikime:
  100,667
 16. I love new york
  Përgjigje:
  390
  Shikime:
  87,211

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...