Tema Shoqërore

 1. Hapësira filozofike

  Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!
  Tema:
  346
  Mesazhe:
  17,607
  E fundit: Shprehjet me te bukura filozofike!! Artin, 16 Aug 2017 at 13:17
  RSS
 2. Sociologjia

  Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!
  Tema:
  1,103
  Mesazhe:
  42,295
  E fundit: Do te doja te isha... Rimseb10, 9 Aug 2017
  RSS
 3. Dashuria

  Jeto, dhe jetën time po e deshe, eja dhe merre veç jeto...!
  Tema:
  1,134
  Mesazhe:
  53,442
  E fundit: Ç'fare do ti thonit... bobo, 14 Aug 2017 at 19:28
  RSS
 4. Psikologjia

  Thellësitë e psikologjisë njerëzore.
  Tema:
  430
  Mesazhe:
  10,436
  E fundit: Shpetova miken time Artin, 5 Aug 2017
  RSS
 5. Teologjia

  Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!
  Tema:
  273
  Mesazhe:
  7,922
  RSS