Teknologjia dhe Informatika

 1. Te reja dhe njoftime teknologjike

  Cdo gje interesante dhe qe do te donit ta benint te ditur, mund ta beni ketu.
  Tema:
  898
  Mesazhe:
  3,683
  E fundit: Dalin pamjet e para të HTC 10 Ledionik, 23 Feb 2017
  RSS
 2. Webmastera - Faqe - Domaining - Hosting

  Faqe me informacione se si mund te behet nje biznes ne internet
  Tema:
  274
  Mesazhe:
  1,601
  E fundit: Filma me titra shqip cun durrsi, 6 Apr 2017
  RSS
 3. Programet dhe Programuesit

  Diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme!
  Tema:
  946
  Mesazhe:
  8,196
  E fundit: Forum vetem per programim AlbanianC0derz, 13 Jan 2017
  RSS
 4. Lojra te ndryshme

  Diskutime mbi lojra të ndryshme, strategjike, 3D, lan...
  Tema:
  181
  Mesazhe:
  2,418
  RSS