Shkenca dhe Jeta

Shkenca Natyrore

 1. Shkenca

  Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!
  Tema:
  155
  Mesazhe:
  2,588
  E fundit: Kuriozitete Shkencore joetisti_, 14 May 2017
  RSS
 2. Astronomi, Kozmologji, Astrofizike

  Madhesia dhe madheshtia e Universit, sekretet qe ai fsheh dhe perpjekjet tona per te pare drejt pafundesise.
  Tema:
  68
  Mesazhe:
  558
  RSS
 3. Trupi dhe Shëndeti

  Të rejat dhe kuriozitetet më të fundit nga mjeksia moderne dhe Mjeku Popullor me këshilla dhe barna natyrale për probleme nga më të ndryshmet.
  Tema:
  739
  Mesazhe:
  6,234
  E fundit: Mosha e duhur për të bërë seks MLK-back, 28 May 2017 at 15:33
  RSS
 4. Mistere, Konspirime, Kuriozitete

  Mistere, konsiprime, gjëegjëza, kuice të shpejta etj..
  Tema:
  332
  Mesazhe:
  4,414
  E fundit: Kuriozitet: Nga erdhën mbiemrat? Seyfert, 26 May 2017 at 17:37
  RSS
 5. Planeti Im - Jeta rreth nesh

  Informacione mbi qytete e vende magjepse. Flora dhe fauna, dukuritë më interesante të natyrës.
  Tema:
  212
  Mesazhe:
  4,937
  E fundit: Energjia e së Ardhmes Artin, 24 May 2017 at 20:06
  RSS