Chat ne Serverin Shqiptar Albnetwork

 1. Dhoma #Shqiperia

  Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)
  Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)
  Tema:
  1,103
  Mesazhe:
  9,477
  E fundit: Scandali radhes NYC POKER, 19 Apr 2017 at 08:15
  RSS
 2. Ankesa për abuzime në server!

  Zonë ku mund të shprehni problemet që hasni në serverin Irc.AlbNetwork.net
  Tema:
  355
  Mesazhe:
  3,265
  E fundit: Cna e keni Merzit pz Timi, 2 Mar 2017
  RSS
 3. Moderatoret e #Shqiperia

  Vetem per AOp, SOp dhe Founder.
  Tema:
  7
  Mesazhe:
  115
  RSS