Arti, Kultura Kombëtare & Boterore

 1. Gjuhësia

  Problemet që lidhen me gjuhësinë, mendimet e antarëve dhe ato të gjuhëtarëve, pasurimi i gjuhës shqipe, mendime dhe opinione!
  Tema:
  136
  Mesazhe:
  5,557
  E fundit: Ç'mendojnë të huajt për gjuhen shqipe? Eléonoré, 18 Apr 2018 at 16:00
  RSS
 2. Letërsia

  Emocionet që lind kjo forcë magjike, dëshirën për të na ndryshuar, hedhjen e vetes në vargje. Nje libër i mirë, dhe një mik!
  Tema:
  339
  Mesazhe:
  18,384
  E fundit: Ca vargje nga unë,e panjohura! Eléonoré, 18 Apr 2018 at 08:18
  RSS
 3. Historia

  Historia Shqiptare dhe Boterore
  Tema:
  591
  Mesazhe:
  11,772
  RSS
 4. Muzika

  E degjojme,kendojme ,kercejme me te...... sa shume kujtime qe na sjell ndonjehere dhe shpesh tekstet duket sikur jane bere per ne ......ja pra pse nuk mund te na mungonte MUZIKA ketu!
  Tema:
  437
  Mesazhe:
  24,496
  E fundit: David Garret Virtuoso Eléonoré, 22 Apr 2018 at 17:35
  RSS
 5. Fotografia dhe Piktura - Artet Figurative

  Piktura, skulptura, arkitektura dhe gjithcka qe ka lidhje me Artin !
  Tema:
  249
  Mesazhe:
  12,752
  E fundit: Albumi im Fotografik Artin, 21 Apr 2018 at 21:03
  RSS
 6. Kinemaja dhe Teatri

  Filmat, dokumentarët, komeditë dhe tragjeditë, festivalet e filmit, kujtesa për një teatër kukullash... Jepi!
  Tema:
  366
  Mesazhe:
  9,805
  E fundit: Filmat e harruar... Mystique, 21 Apr 2018 at 21:15
  RSS